Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

La 43 de ani, Andreea Raicu nu se predă! Și-a făcut șuvițe blonde în așteptarea „prințului” pe care i-l caută Brenciu?!

Andreea Raicu a luat cu asalt salonul de înfrumusețare! De data aceasta chiar avea nevoie urgent să-și aranjeze părul, pentru că Măruță o invitase să-i țină locul, la emisiunea de pe Pro TV. Alături de Horia Brenciu, Andreea a pășit grațios în platou, atât vestimentația, cât și noua coafură fiind apreciate de toți cei prezenți acolo. Dar ar mai fi, probabil, un motiv nespus pentru care vedeta de 43 de ani și-a făcut șuvițe blonde și seamănă din ce în ce mai mult cu puștoaica anilor 2000. Și anume acela că nu a renunțat să creadă în șansa ei de a găsi „prințul” cu care să se mărite, cât de curând. CANCAN.RO are imaginile cu Andreea ieșind „victorioasă” de la salon și vi le prezintă, în exclusivitate.

Andreea Raicu și-a făcut programarea din timp, că doar nu era să-l dezamăgească pe prietenul Măruță, izolat acasă cu Andra și copiii, după ce întreaga familie s-a infectat cu noul coronavirus. I se propusese să-i conducă din platou emisiunea soțului Andrei, alături de carismaticul Horia Brenciu. Zis și făcut! Andreea a ajuns, astfel, la salon cu o zi înaintea debutului ”La Măruță”, iar acolo meseriașii au lucrat intens ceva vreme. Totul trebuia să iasă perfect!

Andreea Raicu a ieșit de la salon, unde și-a făcut șuvițe blonde

Andreea Raicu, precum o puștoaică după ce s-a ”șuvițat”!

Spectaculoasă a ieșit apoi Andreea de acolo, ”șuvițată” toată și cu un aer tineresc. E drept, vestimentația și-a jucat rolul ei. Blugi negri puțin ”destrămați”, tricou și geacă, iar în picioare niște ghetuțe frumușele. Ce mai, Andreea părea o puștoaică, așa, cu tot cu masca pe care și-o pusese pe față! A ajuns la mașina pe care o parcase chiar în apropiere, a așteptat că treacă vreo doi bolizi grăbiți pe lângă, apoi, când a prins liber, a descuiat și s-a strecurat înăuntru. A dat cheie și s-a dus acasă, pentru ultimele pregătiri. (CITEȘTE SI: ANDREEA RAICU, DESPRE DEZAMĂGIRILE PE CARE LE-A TRĂIT: „AM ȚIPAT ȘI AM PLÂNS PÂNĂ N-AM MAI PUTUT”)

Ștefan Mandachi, Andreea Raicu și Horia Brenciu, în platoul lui Măruță

A doua zi, examenul cel mare. Și s-a prezentat spectaculos. A revăzut-o pe Iulia Vântur, din India, a făcut selfie cu Ștefan Mandachi, cunoscutul afacerist din Suceava care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, apoi l-a vândut în scop umanitar, dar a primit și vestea de la colegul ei de platou, Horia!

Că i se caută bărbat pentru măritat! Pețitor, chiar Brenciu. ”Mesajele au început acum să curgă”, a anunțat la scurt timp cântărețul transformat în prezentator al emisiunii lui Cătălin Măruță. Andreea a zâmbit ștrengărește, semn că i-a plăcut propunerea avansată de Horia Brenciu. (NU RATA: CU UN SUFLU NOU, ANDREEA RAICU A IEȘIT LA MALL ÎN CEA MAI SEXY FUSTIȚĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *