Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Ce au descoperit polițiștii care au intervenit de urgență la Corbeanca

Polițiștii din Ilfov au intervenit, de urgență, sâmbătă noaptea, după ce fiul excentricului milionar Cristian Țânțăreanu ar fi atacat doi tineri, într-o parcare din Corbeanca. Martorii susțin că Dragoș Țânțăreanu nu s-ar fi potolit nici de față cu polițiștii, care au fost nevoiți să ia măsuri imediate.

Atunci când a construit, la Corbeanca, cartierul de lux „Paradisul Verde”, omul de afaceri Cristian Țânțăreanu a deschis în complex și un restaurant, pe care i l-a dat fiului său, Dragoș.

Sâmbătă seară, doi băieți care ieșiseră la plimbare în așa-numita zonă comercială a cartierului s-au apropiat de o mașină aflată în parcarea publică situată vizavi de restaurantul „The Brick”, care îi aparține lui Țânțăreanu Jr. Mașina avea un anunț de vânzare, care i-a atras pe tineri. Pentru că era trecut de ora 21.00 și era întuneric, unul dintre tineri a încercat să se uite în mașină, prin geamul lateral, cu lanterna de la telefonul mobil.

Dragoș Țânțăreanu s-ar fi ales cu amendă pentru tulburarea liniștii publice

Atunci, Dragoș Țânțăreanu ar fi ieșit furios din local și, conform martorilor, ar fi început să-i înjure, să-i scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele”.

Amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice

Speriați, tinerii au sunat la 112, iar, în jurul orei 21:30, la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției orașului Buftea. (VEZI AICI: DE CE NU SE ÎNȚELEGE DRAGOȘ ȚÂNȚĂREANU CU TATĂL SĂU)

Potrivit unor surse din Poliție, la fața locului ar fi fost găsit atât apelantul, în vârstă de 21 de ani, cât și Dragoș Țânțăreanu, de 48 de ani. Potrivit unor martori oculari, fiul lui Țânțăreanu nu s-ar fi liniștit nici de față cu polițiștii, în condițiile în care ar fi continuat să înjure și să gesticuleze agresiv.

Cristian Țânțăreanu a avut, în trecut, unele dispute cu fiul său, Dragoș

Ca urmare, acesta a fost amendat cu 200 de lei, pentru tulburarea liniștii publice. (NU RATA: BĂTAIA DE LA RESTAURANTUL DIN CORBEANCA A RĂCIT RELAȚIILE ÎN FAMILIA ȚÂNȚĂREANU)

Alt incident controversat, în urmă cu 10 ani

Problemele lui Dragoș Țânțăreanu cu Poliția nu s-ar fi terminat, însă, aici, în condițiile în care anchetatorii fac, în continuare, verificări, pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc evenimentul, pentru a stabili dacă se impun și alte  măsuri de natură legală.

Acesta nu este singurul incident violent în care apare numele lui Dragoș Țânțăreanu. În 2010, fiul milionarului ar fi bătut un bărbat, cu o scrumieră cu picior din lemn, pe motiv că acesta ar fi avut unele datorii neachitate. Cercetat și atunci de anchetatori, Țânțăreanu Jr. a scăpat numai după ce ce victima a renunțat la acuzații.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *