Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR! Declarații incredibile: „Înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”

La propunerea lui Cladiu Tîrziu și Sorin Lavric, senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul Alianța Pentru Unirea Românilor (AUR).

Decizia pare să fie una luată de curând și are legătură cu pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul partidului, relatează Antena 3.

„Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului.

Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei”, a declarat Dan Tanasă, deputat AUR.

Citește și: Diana Șoșoacă, DETALII despre petrecerea fără REGULI la care a participat, cu lăutari și dedicații

De la ce a început totul

În urmă cu doar câteva zile, Diana Șoșoacă a participat la o petrecere într-un restaurant și a transmis totul live pe Facebook. Cel puțin 15 persoane se perindă pe filmarea senatoarei, care nu respectă regulile impuse de pandemie și cântă, dansează, se îmbrățișează, fără a ține cont de COVID.

Senatoarea și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat „Treceți batalioane, române, Carpații”. Regulile în pandemie sunt date uitării. „La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, și-a încheiat Diana Şoşoacă live-ul de pe Facebook.

Ulterior, după ce imaginile au fost preluate de presă, senatoarea AUR a ținut să vină cu unele precizări. „În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă. Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%. Iaşul este pe scenariul verde.

România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului”, a declarat Diana Şoşoacă, pentru România TV.

Nu rata: Imagini incredibile cu Diana Șoșoacă. Cum a sfidat senatoarea, din nou pandemia participând la o petrecere ilegală unde i-a făcut dedicații lui Raed Arafat

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *