Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Diana Dumitrescu le-a dat replica acelora care au criticat-o pentru felul în care își crește copilul. „Oamenii s-au înrăit, au stat foarte mult acasă”

Diana Dumitrescu a reacționat după ce în urma unor imagini și informații publicate pe contul de socializare, urmăritorii ei au pus-o la zid. În timp ce unii i-au reproșat faptul că nu își alăptează băiețelul, alții i-au spus că este urâtă și bătrână.

„Prima dată mi-au spus că de ce nu alăptez. Problema este că eu nu am avut lapte. După mi-au zis că de ce plec în vacanță fără copil. Am și eu o viață, plec și cu copilul, dar am și nevoie de timp cu soțul meu.

După, că de ce m-am tuns, ei bine, m-am tuns pentru că am avut nevoie după sarcină”, a spus inițial Diana Dumitrescu în cadrul unei emisiuni TV, citată de Spynews.

Diana Dumitrescu le-a dat replica acelora care au criticat-o pentru felul în care își crește copilul. „Oamenii s-au înrăit, au stat foarte mult acasă”

„Oamenii s-au înrăit, au stat foarte mult acasă, nu au bani, nu mai au joburi, este de înțeles. Fiecare trece printr-o perioadă grea acum și atunci ei spun: ești urâtă, ești bătrână, de ce îi faci copilului așa, de ce îi dai aia.

Și în primă fază le ignori, o dată, de două ori, de trei ori, dar când toată lumea sare pe tine și te critică, la un moment dat, izbucnești, pentru că ești om.

Așa că am zis să fac haz de necaz și a funcționat. Spun asta deoarece comunitatea mea și-a dat seama că autoironia cu care spun că-mi cresc copilul pot să o pună și ele în practică.

În sensul că putem să fim mai relaxate, să lași copilul la desene. Până la urmă fiecare decide cum își crește copilul, ce face, cum face, este alegerea fiecăruia. Urmăresc și eu mămici, dar nu intru să comentez”, a mai adăugat vedeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *