Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vlad Gherman a decis să nu mai vorbească o perioadă cu părinții săi, după despărțirea de Cristina Ciobănașu. „Mă duc la psiholog. Am slăbit 7 kilograme”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după o relație de 9 ani, iar celor doi nu le este deloc bine în această perioadă. Actorul a realizat un nou clip pe YouTube, în care le-a împărtășit fanilor detalii despre perioada grea prin care trece. Acesta a slăbit 7 kilograme, a mers la psiholog și refuză să mai țină legătura, o perioadă, cu părinții săi.

„Părinţii, vai Doamne. Săracii, eu îi înţeleg. Tot pun întrebări. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer să nu le mai răspund. Deci, mama, tata, vă iubesc, ştiţi asta.

E mai bine să vorbim mai rar. În rest, da, am stat toată perioada asta ba la soră-mea, ba la văru-miu, mă duc la psiholog”, le-a spus actorul într-un mesaj.

Vlad se declară teribil de afectat de această despărţire. Actorul a slăbit câteva kilograme rapid şi a început să meargă la psiholog. „Am slăbit 7 kilograme.

La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puţin cu cortul, adică stau şi la ea, am stat şi pe la vărul meu. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine.

Ai nevoie de oameni care să-ţi ridice puţin moralul şi care să te ajute puţin mai uşor peste perioada asta”, a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *