Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Legenda Rapidului face pasul decisiv către o nouă căsnicie?! „Da, eu i-am dat inelul”

Legenda Rapidului Daniel Pancu, 43 de ani, și Andra Teodorescu, femeia pentru care fostul antrenor al lui Poli Iași a divorțat în 2019 de Mihaela, par să fi făcut pasul cel mai important pentru a deveni o familie cu acte în regulă. Sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă tehnicianul atunci când a fost întrebat dacă a cerut-o în căsătorie pe Andra.

Indiciile privind planurile de nuntă au apărut după ce CANCAN.RO i-a întâlnit în parcarea unui mall din Capitală, în timp ce se țineau de mână. Așa cum se poate observa în imagini, Andra poartă pe degetul inelar o bijuterie care seamănă cu un inel de logodnă.

Prima imagine cu inelul pe care Daniel i l-a dat Andrei

Contactat de reporterii noștri, Daniel Pancu a recunoscut, mai mult pe ocolite, că a cerut-o de soție pe iubita lui: „Da, eu i-am dat inelul”, a spus el. Întrebat dacă este cu adevărat „cel mai important inel” din viața oricărei femei, fostul rapidist a răspuns scurt și misterios: „Este aproape de unul”.

(VEZI ȘI: GALERIE FOTO | Daniel Pancu și Andra Teodorescu, tot mai fericiți împreună!)

O poveste frumoasă de dragoste

După ce a divorțat de Mihaela, femeia care i-a fost alături 22 de ani, fostul antrenor al lui Poli Iași și-a refăcut repede viața și este „oficial” logodit cu Andra Teodorescu, unul dintre primele fotomodele din România.  În 2005, Andra făcea senzație pe podium și în revistele pentru bărbați. După ce s-a lăsat de modelling, ea s-a implicat în afaceri și a avut succes. A pus pe picioare o firmă de impresariat și de organizări de evenimente care îi aduce satisfacții profesionale și un trai bun.

Daniel Pancu și Andra Teodorescu, în parcarea mall-ului

Apropiații cuplului povesteau, în toamna anului trecut, că Andra este o prezență benefică în viața lui Daniel. După ce și-au „oficializat” relația, în timp ce Pancu antrena încă Poli Iași, cei doi s-au fotografiat prin oraș și au postat fără reținere pozele pe Facebook, semn că legătura este una cât de poate de strânsă.

Divorțul de Mihaela

Daniel Pancu și Mihaela s-au despărțit definitiv în 2019, la a doua tentativă. În 2012, Mihaela, a intentat acțiunea de divorț, iar cei doi au ajuns la tribunal. Doar că până la urmă au ajuns la un acord și-au decis să meargă mai departe ca familie.  Mihaela este sora lui Nicolae Stanciu, un alt jucător reprezentantiv al clubului din Giulești.

(NU RATA: Legenda Rapidului a divorțat după un mariaj de 10 ani și s-a cuplat cu iubita de acum 20)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *