Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Emily Burghelea și iubitul ei au dat proba în direct: ”E 1-0 pentru el!” + Detalii de ultimă oră despre fetiță: ”Mai mult decât media”

Emily Burghelea și Andrei, iubitul ei, și-au făcut, din nou, apariția la Vorbește lumea, invitați de Lora și Cove, prezentatorii emisiunii de pe Pro TV. Emily este însărcinată și peste puțin timp va aduce primul copil al ei. A trecut pe la medic de curând și a adus vești bune pentru fanii ei. Andrei este tot timpul alături de ea, chiar dacă în această perioadă are mari emoții.

S-a văzut și în timpul emisiunii, dar a fost pus pe picioare repede de Cove. ”Uite ce mască inedită are!”, i-a spus prezentatorul, care a detensionat situația. Dar înainte Emily a fost aceea care a dat veștile bune: ”Fetița este mare și înaltă. Are 1,700 greutate, mai mult decât media”. (CITEȘTE ȘI: CE I SE ÎNTÂMPLĂ LUI EMILY BURGHELEA DE CÂND A INTRAT ÎN TRIMESTRUL AL TREILEA DE SARCINĂ)

Emily Burghelea și iubitul ei au dat proba în direct: ”E 1-0 pentru el!”

Apoi, cei doi au fost puși la măsuță și au început probele. Prima, cine învelește mai repede bebelușul. S-au grăbit cei doi și au reușit un timp relativ bun. ”A fost aproape egaalitate”, a anunțat Cove, dar Lora nu i-a lăsat în picioare decizia. ”Ba e 1-0 pentru el”, a adăugat imediat colega lui Cove. (NU RATA: E CEL MAI TARE COMPLIMENT FĂCUT VREODATĂ! CINE E VEDETA CARE L-A PRIMIT: ”TATĂL TĂU E PIRAT?” CONTINUAREA E FABULOASĂ)

Proba a doua, schimbatul scutecelor. Iar aici Andrei, iubitul misterios al lui Emily, a dat-o-n bară. A luat scutecul și nu a știut care-i fața. ”E la fel, da?”, a întrebat el, dar nu era deloc așa. Iar Cove, părinte a doi copii, l-a corectat imediat. Un fel de egalitate a fost și aici, apoi cei doi au trecut la umflat baloane, moment în care nu s-a mai ținut scorul distracția fiind maximă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *