Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezvăluirea neașteptată făcută de What’s Up, chiar de ziua lui de naștere. Și-a cerut iubita de soție, la 33 de zile după ce s-au cunoscut. Ce se întâmplă acum între ei

What’s Up a împlinit astăzi 32 de ani și a dat marea veste. Invitat în cadrul unei emisiuni TV alături de iubita sa, Alice Badea, acesta a dezvăluit că și-a cerut partenera în căsătorie la 33 de zile după ce au început relația.

„La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viața, am întrebat-o și uită-ne.

Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul.

Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentine’s Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu”, a spus cântărețul în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

„Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu. Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează”, a spus și Alice Badea.

Declarația lui What’s Up vine la scurt timp după ce fosta lui soție, Simina, a vorbit pentru prima oară despre noul ei iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *