Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Daria Radionova, „terapie prin shopping” după întâlnirea dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Întâlnirea surprinzătoare dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, chiar dacă virtuală, nu i-ar fi picat deloc bine Dariei Radionova. CANCAN.RO vă prezintă imagini de ultimă oră cu actuala iubită a lui Alex Bodi. Sexy-șatena a ieșit la o ședință de “terapie prin shopping”, alături de o prietenă, după ce Bianca a apărut în preajma ex-soțului ei.

S-a plimbat, alături de o amică, prin mall-ul de la Băneasa și nu a ratat nici chiar raionul cu peruci! Dar cu doar câteva zile în urmă ar fi fost un car de nervi și la un pas de despărțirea de Alex Bodi, bărbatul pe care l-a susținut în momentele dificile. „Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri? Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui”, au declarat, recent, surse apropiate cuplului, pentru CANCAN.RO.

Daria Radionova a făcut terapie prin shopping la mall Băneasa, după întâlnirea Bianca – Alex

Adevărată „cură” de  shopping a făcut Daria Radionova, în ultima zi a weekend-ului. Bine camuflată și alături de o bună prietenă, iubita lui Alex Bodi a luat la rând spațiile comerciale, iar primul în cale i-a ieșit ”Diverta”. A răscolit pe acolo, a ”cules”, apoi a „atacat” din nou. Raionul haine, unul amplu, în care s-a simțit precum peștele-n apă. Iar ultimul asalt al celor două s-a dat la peruci, dar de acolo nimic nu le-a impresionat.

După slalomul ca la Formula 1 pe holurile mall-ului, Daria și amica ei s-au retras către case. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA SE DESTĂINUIE ÎN PREMIERĂ. CUM A CERUT-O ALEX BODI DE SOȚIE ȘI CÂND VA FI FĂCUT ANUNȚUL OFICIAL AL CĂSĂTORIEI + CUM LE DISTREAZĂ SEXY-ȘATENA PE FIICELE IUBITULUI)

Cum s-a derulat întâlnirea Bianca – Alex Bodi

Cu doar câteva zile în urmă, Bianca și Alex s-au întâlnit, virtual, după ce nu și-au văzut ochii aproape trei luni, de când Bodi era luat pe sus de mascați și acuzat de mai multe infracțiuni. Afaceristul a fost plasat apoi în arest la domiciliul său, unde ”pansament” i-a fost rivala Biancăi, Daria Radionova.

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu s-au duelat verbal de multe ori din cauza lui Alex Bodi

CANCAN.RO vă dezvăluia că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au văzut chiar în atelierul de creație al fostei prezentatoare de la Kanal D, din zona de Nord a Capitalei. Sexoasa blondină se afla la atelier când o cunoștință comună și-a făcut apariția, sub pretextul de a cumpăra trei rochii. Avea, însă, în mâini un mare buchet de trandafiri. Tânăra este una dintre confidentele lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu, în trecut reușind chiar să-i mai împace pe cei doi. Așa că și de data aceasta fata a crezut că vestitul cuplu se va reuni. (NU RATA: POVESTEA DARIEI RADIONOVA, SPUSĂ CHIAR DE EA. CUM A DEVENIT FAIMOASĂ + CE MESAJ SURPRINZĂTOR ÎI TRANSMITE BIANCĂI DRĂGUȘANU. “A SPUS MULTE LUCRURI RELE DESPRE MINE”)

Ajunsă la atelierul de modă al divei, tânăra i-a spus Biancăi Drăgușanu că-l va suna pe Alex Bodi, după ce l-a avertizat și pe acesta că va face acest lucru. Deși și-au spus adio în urmă cu trei luni, cei doi încă ar mai avea, de fapt, sentimente unul față de celalălt și ar fi, prin urmare, șanse ca foștii soți să ajungă din nou unul în brațele celuilalt. „Alex regretă tot ce a făcut greșit față de ea, își dorește să fie fericită. Același lucru îl spune și Bianca. Sunt multe de rezolvat între ei și el ar trebui să facă multe gesturi față de ea ca să o împace. Alex o iubește în continuare, asta știm sigur. Și nici ea nu l-a uitat, deși e foarte rănită”, au declarat surse apropiate ex-cuplului, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *