Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum își protejează investiția ex-soția fotbalistului Gabi Enache. A apărut la mall cu un Bentley Bentayga de 200.000 €, pe care iubi l-a “păzit” la spălătorie

La aproape patru ani de la divorțul de Gabi Enache, Mădălina pare că și-a găsit liniștea sufletească și nici nu duce dorul luxului. A apărut la mall cu un Bentley Bentayga de 200.000 €, pe care iubi l-a “păzit” îndeaproape la spălătorie. CANCAN.RO vă prezintă imagini care stau mărturie că blondina trăiește o nouă poveste de dragoste și este extrem de fericită. 

Zilele trecute, Mădălina Iordate (fostă Enache) a dat o fugă într-un mall din Capitală pentru o sesiune de shopping. Nu singură, ci împreună cu fetița și iubitul ei. Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), iubitul Mădălinei lucrează în domeniul transporturilor. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și sunt foarte fericiți împreună, însă blondina vrea să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Îmbrăcată lejer, dar cu mult bun gust, Mădălina a ținut-o pe Anais de mână și împreună au luat magazinele la rând. În tot acest timp, iubitul Mădălinei a rămas în parcarea subterană ca să spele bolidul de lux al blondinei, un Bentley Bentayga. Tânărul a stat cu ochii pe angajați și s-a asigurat că autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, este curat ca lacrima.

Mădălina Enache, în mall cu fetița și iubitul ei

Ulterior, după ce au făcut cumpărăturile necesare, Mădălina și fetița ei s-au îndreptat spre parcare, acolo unde le aștepta iubitul vedetei. Cei trei s-au urcat în bolidul de lux și au mers spre casă.

Mădălina și Gabi Enache au divorțat în 2017

Gabi Enache și Mădălina s-au căsătorit în 2014, după doi ani de relație. Evenimentul a avut loc în Deva, iar nași le-au fost Nicoleta și Ioan Niculae, care la acea vreme era patronul fotbalistului. La un an și jumătate de când au spus ”Da!” în fața ofițerului Stării Civile, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Mădălina a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Anais.

Păreau o familie fericită și nimeni nu credea vreodată că cei doi ar ajunge la divorț. În 2017, însă, Mădălina și Gabi Enache au decis să meargă pe drumuri separate, după ce fotbalistul a fost prins în „offside”. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A FOTBALISTULUI DE ”NAȚIONALĂ” A DESCHIS SEZONUL LA PLAJĂ! IMAGINI CU MĂDĂLINA ÎN COSTUM DE BAIE)

Mădălina și Gabi Enache au divorțat în 2017

Gabi Enache s-a însurat cu iubita Lena

Gabi Enache a fost surprins de paparazzi în timp ce-și vizita iubita, la întoarcerea dintr-un cantonament. Ulterior, după ce a divorțat de Mădălina… fotbalistul și-a oficializat relația cu Lena. Bruneta a fost căsătorită timp de 14 ani cu Mihai Rohozneanu, căpitanul naționalei de handbal a României, cu care are și o fetiță.

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care ar fi făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. De la tatonări, la zâmbete și discuții, ei și-au dat seama că sunt suflete-pereche.

Pe 26 septembrie 2017, Gabriel Enache a devenit, din nou, tătic. Lena, femeia pentru care a părăsit-o pe Mădălina, prima soţie, a născut un băieţel perfect sănătos, căruia i-au pus numele Edan Gabriel. În decembrie, Gabi şi Lena s-au căsătorit civil. (CITEȘTE ȘI: FINII ANAMARIEI PRODAN, AROGANŢĂ LA BOTEZUL FIULUI LOR! S-A AFLAT CE AU FĂCUT LENA ŞI GABI ENACHE ÎN ZIUA CEA MARE)

Gabi Enache trebuie să îi achite o sumă uriașă fostei soții

Problema pensiei alimentare pe care Gabi Enache trebuie să o plătească micuței nu a avut rezolvare decât în instanță. După o lungă luptă între Gabriel Enache și Mădălina, magistrații au decis că fotbalistul FCSB-ului trebuie să-i dea fostei sale soții aproximativ 110.000 de lei, sumă ce reprezintă pensia alimentară neplătită în 2017 și 2018 pentru fetița pe care o au împreună. (CITEȘTE ȘI: A DIVORȚAT DE FOTBALISTUL FCSB-ULUI, IAR ACUM ÎȘI CREȘTE FIICA SINGURĂ!)

De asemenea, fotbalistul trebuie să îi plătească Mădălinei, lunar, o optime din venitul său, până când Anais va împlini 18 ani. Astfel, Gabi Enache este nevoit să plătească o pensie alimentară de 1.250 de euro din salariul actual de 10.000 de euro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *