Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Bogdan Micu, jurat la „Imperiul Leilor” 2021. Tânărul investitor are afaceri în toată lumea

Bogdan Micu este unul dintre jurații de la „Imperiul Leilor” 2021. Tânărul investitor are 36 de ani și afaceri în toată lumea, în zona de energie verde. Potrivit informațiilor, prin afacerile sale, a încasat 1,5 miliarde de dolari din proiectele dezvoltate pe plan mondial.

Bogdan Micu a fost consilier IT al ministrului mediului

Bogdan Micu a ocupat funcția de consilier IT al ministrului mediului în Guvernul Cioloș. Recent ar fi demisionat din postura de consultant IT al celor de la Unifarm.

Bogdan Micu s-a făcut remarcat prin activismul ecologic. Noul jurat PRO TV este creatorul aplicației „Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor, potrivit playtech.

În același timp, numele lui Bogdan Micu este legat de cel al fostului premier Cioloș, fiind parte din guvernul interimar condus de acesta.

„Principala mea motivație pentru care am venit în «Imperiul Leilor» este dorința de a promova antreprenoriatul în România și acesta cred că este un mediu foarte bun pentru a face asta.

Contrar aparențelor, antreprenoriatul nu este foarte popular printre tineri. Vreau să transmit prin apariția mea aici că poți să ai succes și când ești tânăr.

Atunci când ești tânăr, ai curaj să-ți asumi mai multe riscuri, ceea ce este esențial pentru antreprenoriat, pentru că nu ai nimic de pierdut. Încerci lumea cu degetul!

Caut o afacere cu un fondator determinat să reușească și care are calitățile necesare unui antreprenor, care are o idee închegată și care a făcut niște pași să demonstreze ceea ce spune.

Asta e foarte important! Nu te poți baza doar pe vorbe, trebuie să existe ceva prin care tu demonstrezi ceea ce susții în fața noastră”, declară Bogdan.

Noul sezon începe mâine seară, de la 20:30, la PRO TV. 5 investitori puternici intră în Imperiu pentru a inspira și susține idei și businessuri care au nevoie de finanțare.

Ce se va întâmpla la „Imperiul Leilor”, în prima ediție

În următoarele 13 săptămâni, cinci dintre cei mai de succes lideri de business din România vor putea fi motivul pentru care zeci de antreprenori aspiranți vor ajunge să-și trăiască visurile sau se vor trezi la realitate. Au fler, experiență, răbdare, mult suflet și mulți bani de investit. Însă doar în afacerea potrivită.

În prima ediție, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor avea în fața lor idei de afaceri care ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi, tineri antreprenori cu produse și servicii inovative, businessuri care salvează mii de vieți, dar și planuri de finanțare nerealiste.

Unul dintre concurenți va cere o investiție pentru ideea
lui, promițându-le leilor un profit care nu are nicio legătură cu realitatea.

„Din ce am înțeles în clipa de față, există o marjă foarte bună de profit, dar acest lucru nu este deloc dovedit.

Este doar afirmat! Nu am cum să verific dacă lucrurile astea sunt reale sau nu!”, îi va spune Dan Șucu în mijlocul negocierii. Dacă acesta va risca și îi va oferi finanțarea sau dacă se va retrage, vedem miercuri seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *