Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Caz tragic în Sibiu! O fetiță de 13 ani s-a sinucis din cauza divorțului părinților. Copila s-a aruncat în fața unui tren

Un caz tragic a avut loc în Sibiu. O fetiță de numai 13 ani și-a pus capăt zilelor din cauza divorțului părinților săi. Se pare că aceasta a fost afectată de decizia adulților și nu a știut cum să gestioneze situația, așa că s-a sinucis. Copila ar fi lăsat un bilet de adio.

Tragicul eveniment a avut loc luni seara, în jurul orei 19:00, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir din Sibiu. O fetiță de 13 ani s-a aruncat în fața trenului iar impactul i-a fost fatal. Mecanicul a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor, dar era prea târziu.

La fața locului au ajuns echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu, care au scos trupul fetiței de sub tren. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, fiind declarat decesul. (CITEȘTE ȘI: ȘI-A ANUNȚAT PRIETENII CĂ SE SINUCIDE PRINTR-UN MESAJ VOCAL! CLIPE DE GROAZĂ PENTRU MAMA UNUI TÂNĂR DIN IAȘI)

Părinții fetiței se aflau în plin divorț, iar aceasta nu a știut cu care dintre ei să rămână așa că a ales să se sinucidă. Potrivit Antena3, copila a lăsat un bilet de adio în care își explică gestul.

S-a deschis o anchetă

Polițiștii care anchetează cazul au confirmat incidentul dar nu au oferit detalii despre identitatea fetei sau motivul pentru care această și-a ales un sfârșit atât de tragic.

„La data de 08.02.2021, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Din cercetările efectuate s-a reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători  au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani. 

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”, au comunicat autoritățile.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *