Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Angela Gheorghiu cântă pentru muzicienii din New York. „Nu şi-au primit salariile de un an şi se află într-o situaţie dificilă”

Angela Gheorghiu va cânta la Ateneul din București, împreună cu pianistul Alexandru Petrovici şi va fi acompaniată de la New York de Orchestra Met. Artista face acest gest, pentru a susține muzicienii din New York, aflați într-o situație dificilă.

„Pe 21 februarie, graţie miracolului tehnologiei, voi interpreta pentru voi «Song to the Moon» (Rusalka) de Antonin Dvořák, şi «Tatăl nostru» al compozitorului român Anton Pann”, a scris Angela Gheorghiu pe o reţea de socializare.

Biletele pentru acest recital, care va putea fi urmărit exclusiv online, au fost puse în vânzare la preţul de 15 dolari.

„Încasările vor merge la peste 150 de muzicieni ai Met aflaţi în dificultate”, a precizat ea, subliniind că toţi cei implicaţi în această „cauză specială” vor lucra benevol.

„Aceşti muzicieni nu şi-au primit salariile de un an şi se află într-o situaţie dificilă”, a spus Angela Gheorghiu la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *