Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„SuperStar România”, noul show muzical anunțat de Pro TV

PRO TV aduce în România formatul, fenomen global, urmărit de
peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. Este show-ul care
transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Este SuperStar România
și caută eroii primului sezon!

Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani, își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au răspuns la întrebarea dacă, din toamnă, vor fi pe post ambele formate muzicale. „Este prea devreme să vorbim de emisiunile din toamnă”, a fost răspunsul.

Show-ul Vocea României a fost anulat din cauza pandemiei

De asemenea, anul trecut, oficialii Pro TV au confirmat pentru sursa citată informația că show-ul TV cu Chirilă, Brenciu, Smiley și Irina Rimes în juriu va lua o pauză, chiar în anul celui de-al zecelea sezon, din cauza pandemiei.

 „Confirmăm faptul că Vocea României nu va face parte din grila de toamnă. Ținând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul și filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea României.

Siguranța angajaților noștri și a concurenților care participă la talent show-uri este prioritară”, a fost răspunsul oficialilor Pro TV, anul trecut, pentru Paginademedia.ro.

Despre ce va fi vorba în „SuperStar România”

Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibă între 16 și 30 ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star.

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional ”Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical!

Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen.

Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!, se precizează în comunicatul transmis de PRO TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *