Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat astăzi la notar. Ce a spus artistul despre relația cu mama fetițelor sale

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat astăzi la notar, pe cale amiabilă, așa cum preciza artistul recent. Fosta soție a interpretului a venit însoțită la notar de fratele său, Bombo Pastramă, potrivit Spynews.

Pepe și Raluca Pastramă au semnat actele de divorț, după 8 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, iar de dragul lor, artistul și Raluca au decis să divorțeze pe cale amiabilă, la notar. Actele au fost semnate luni, 8 februarie, iar cei doi au încheiat socotelile. Astăzi a fost cea de-a doua înfățișare la notar pentru divorțul celor doi, potrivit sursei citate.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat astăzi la notar. Ce a spus artistul despre relația cu mama fetițelor sale

„S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nicio formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar.

Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie”, a declarat Pepe în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

„Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât”, a mai declarat solistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *