Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nașul Becali renunță la procesul cu finul Pandele. Ce au constatat magistrații la ultima ședință de judecată

Gigi Becali și primarul Voluntariului, Florentin Pandele, nimeni altul decât finul lui, au ajuns la judecată! Totul de la suma de 20.000 de euro pe care finanțatorul FCSB ar fi trebuit s-o primească acum trei ani, în urma indisponibilizării unui teren. Acum însă latifundiarul a făcut o mutare surprinzătoare. Iar CANCAN.RO a aflat totul și vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Și ce dacă Florentin Pandele e finul lui Gigi Becali? Nu a contat atunci când latifundiarul din Pipera a constatat că nu-și mai vede banii de pe un teren din Voluntari, aproximativ 20.000 de euro, așa că l-a dat în judecată! Nu direct, ce-i drept, ci instituția pe care o „păstorește”, Unitatea Administrativ Teritorială Orașul Voluntari. Dar, până la urmă, Gigi Becali și Florentin Pandele au căzut la pace. Nu s-au mai prezentat în instanță, iar judecătorii au decis suspendarea procesului.

„Lipsa nejustificată a părților”

Iată soluția pe scurt de la Tribunalul București: ”În temeiul art. 411 alin.1 pct. 2 Cpc dispune suspendarea cauzei, având în vedere lipsa nejustificată a părților și faptul că niciuna dintre ele nu a solicitat judecata cauzei în lipsă. Cu recurs pe toată durata suspendării. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul București, sub sancțiunea nulității. Document: Încheiere – Suspendare”.   (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI TUNĂ ȘI FULGERĂ! CE DEZVĂLUIRI NOI A FĂCUT DESPRE ANAMARIA PRODAN)

Gigi Becali și Florentin Pandele au fost la un pas să ajungă în fața judecătorului, pentru o datorie de 20.000 de euro

De unde a plecat disputa între Gigi Becali și Florentin Pandele

În urmă cu aproximativ trei ani, lui Gigi Becali i-a fost indisponibilizat un teren pe care Primăria Voluntari l-a folosit în interesul comunității. Patronul FCSB ar fi trebuit să primească o sumă de bani, aproximativ 20.000 de euro, dar asta nu s-a întâmplat. Potrivit gandul.ro, instituția condusă de Florentin Pandele l-a amânat pe Gigi Becali cu un an. Situația s-a tot repetat, iar plata nu a fost efectuată, deși reprezentanții milionarului au transmis mai multe notificări. Cu alte probleme pe cap, afaceristul din Pipera nu a mai ținut litigiul pe lista cu priorități. Din fericire pentru el, a făcut-o însă avocatul. (NU RATA: GIGI BECALI, DESPRE CLINICA LUI PRIVATĂ: „E CEL MAI BUN TRATAMENT ANTI COVID-19, SE GĂSEŞTE DOAR LA MINE!”)

Gigi Becali a fost anunțat de reprezentantul legal că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 20.000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni, situație în care va pierde banii. Așa că a acționat: și-a împuternicit avocatul să deschidă procesul. Iar dosarul a ajuns pe rol la Tribunalul București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *