Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Momente emoționante pentru o învățătoare din București. Mesajul uneia dintre elevele de clasa a II-a: „Pentru noi sunteți o mamă și o doamnă”

 

Pe lângă îngrijorarea cadrelor didactice, dar și a părinților au existat și motive de bucurie, astăzi, la redeschiderea școlilor. Cei mai mulți dintre elevi au suferit din cauza faptului că nu au mai putut socializa, iar astăzi și-au manifestat bucuria așa cum au putut mai bine. Un astfel de moment s-a petrecut și într-o școală din București, acolo unde o elevă de clasa a II-a i-a oferit învățătoarei o scrisoare de mulțumire. 

Mii de copii s-au revăzut astăzi, colegii și profesorii în mod fizic, după ce timp de trei luni s-au putut vedea doar din fața tabletelor. Bucuria a fost imensă, iar în cele mai multe săli de clase elevii nu s-au rezumat doar la zâmbete și chipuri luminate. Una dintre elevele de clasa a II-a de la Școala Sf. Andrei din Sectorul 6, din București a pregătit pentru învățătoarea ei o scrisoare emoționantă. Micuța a ținut să-i mulțumească acesteia pentru toată grija, dar și devotamentul de care a dat dovadă în ultimele luni.

VEZI ȘI ȘCOALA ÎN PANDEMIE, FĂRĂ APĂ CURENTĂ ȘI CU TOALETE FĂRĂ UȘI. CURSURILE AU ÎNCEPUT FĂRĂ AUTORIZAȚIE SANITARĂ ÎN 130 DE ȘCOLI DIN DOLJ 

„Vă mulțumesc că nu ați renunțat”

„Doamna este unică și nicio doamnă nu este ca dumneavoastră, nu văd școala fără dumneavoastră.  Pentru noi sunteți și o mamă și o doamnă.

Vă mulțumesc că ați avut răbdare cu noi și că nu ați renunțat. Nu credeam că un virus ne va despărți, dar noi tot am fost împreună.

Pe noi, „Inimoșii” (n.r numele grupei), nimeni nu ne desparte. Vă iubesc!”, este mesajul elevei de 8 ani pentru Alina Dobre, învățătoare la Școala Sf. Andrei din sectorul 6 din Bucureşti care a mărturisit pentru libertatea.ro că abia și-a stăpânit lacrimile când a citit biletul fetiței.

CITEȘTE ȘI CUM AU STAT ELEVII ÎN BĂNCI LA REDESCHIDEREA ȘCOLILOR FOTO

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *