Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Întâlnirea cu Bianca i-ar fi “dinamitat” lui Bodi relația cu Daria. “Își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând”

Bianca Drăgușanu ar fi provocat tensiuni de pomină în casa lui Alex Bodi. Musculosul afacerist ar fi avut parte de o ceartă zdravănă cu Daria Radionova, după ce sexy-șatena ar fi aflat, de pe CANCAN.RO, că iubitul ei a luat legătura cu fosta soție.

Fosta prezentatoare de la Kanal D are o relație cu Gabi Bădălău însă asta nu a împiedicat-o să intre în legătură cu fostul soț, Alex Bodi, care este cuplat, la rândul lui, cu Daria Radionova.

Deși nu și-ar recunoaște, încă, sentimentele, atât Bianca Drăgușanu, cât și Alex Bodi s-ar mai gândi unul la celălalt. În acest moment, situația este însă cu mult mai complicată față de precedentele despărțiri, iar o posibilă împăcare între cei doi ar fi greu de obținut. Sursele noastre spun că, totuși, acest lucru este cu fiecare zi care trece tot mai posibil.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, în vremurile lor bune

„Sunt pe teren minat, foarte sensibil”

Apropierea dintre cei doi foști soți a survenit în urmă cu câteva zile, după ce o admiratoare înfocată le-a premeditat întâlnirea virtuală, după cum CANCAN.RO a dezvăluit în exclusivitate. Deși această revedere putea provoca despărțiri în ambele părți, cei doi și-au dat acordul, semn că sunt gata să lase „garda jos” și să mai dea o șansă unei viitoare împăcări.

Cum era de așteptat, Daria Radionova ar fi reacționat intempestiv. S-ar fi certat cu Alex Bodi și chiar ar fi vrut să părăsească România. Fostul soț al Biancăi ar fi reușit să o împace, „împachetând-o” cu vorbe dulci. De cealaltă parte, Bianca Drăgușanu l-ar fi „combinat” pe Gabi Bădălău cu fraze bine alese, iar cel mai șifonat, practic, din această „ecuație” ar fi ieșit controversatul afacerist din Mediaș.

„Daria își făcuse bagajul, a plâns două zile la rând. Nu mai suportă această situație. Crede că el nu o iubește suficient, altfel cum se întâmplă toate aceste lucruri? Alex a împăcat-o, până la urmă, dar sunt pe teren minat, foarte sensibil. E posibil ca relația să se rupă. Ea s-a cam săturat, e clar că Bianca e în mintea lui”, au declarat surse apropiate cuplului din Pipera, pentru CANCAN.RO.

Din informațiile pe care le avem, Alex Bodi ar cam rupe relația cu Daria Radionova, pentru că încă ar iubi-o pe Bianca Drăgușanu, însă nu ar vrea să rămână chiar fără nimic. Pentru cei doi foști soți, totul ar fi un joc, iar amândoi ar fi înnebuniți după astfel de trăiri și emoții. Cert este, potrivit apropiaților, că Bianca și Alex nu pot sta unul fără celălalt. (NU RATA: ALEX BODI, CHEF DUPĂ CHEF ÎN ARESTUL LA DOMICILIU. LA ULTIMA “ÎNTRUNIRE”, AR FI DAT 20.000 DE EURO NUMAI PE LĂUTARI)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o poveste de dragoste ruptă din filme

Relația dintre Bodi și Daria, „amenințată” de Bianca?!

Fosta prezentatoare TV și afaceristul din Mediaș au avut o relație cum doar în telenovele se mai vede, căci împreună părea că vor cuceri lumea. Cu toate acestea, momentele de gelozie, certurile și disputele din cauza femeilor au dus la tratamente fizice înfiorătoare pe care blonda le-a suportat. Bianca Drăgușanu ar fi acceptat să fie bătută și chiar „tradusă” de fostul soț, în numele iubirii.

Acum, Alex Bodi, după experiența arestului la domiciliu, pare alt om și își dorește stabilitate și schimbare. Din sursele noastre, afaceristul regretă tot și speră să fie iertat pentru ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă cei doi foști soți se vor împăca și vor îngropa securea războiului, o vor lua de la zero și își vor trăi dragostea pătimașă. (NU RATA: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU DE LA PETRECEREA „SPARTĂ” DE POLIȚIȘTI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *