Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul făcut de Oana Roman i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia. S-a împăcat cu Marius Elisei?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu. Cu toate acestea, vedeta a făcut un gest controversat, care i-a pus pe gânduri pe fanii săi: s-au împăcat cei doi, își mai dau încă o șansă?

Oana Roman a făcut un gest care a ridicat numeroase semne de întrebare. Vedeta a stârnit controverse după ce a început să promoveze site-ul de haine al lui Marius Elisei, astfel că internauții s-au întrebat dacă nu cumva cei doi s-au împăcat.

„Toata viata am purtat sutien și ajunsesem la saturație.

De când am descoperit body urile modelatoare, nu mai port sutien decât la ținute speciale! Body ul e comod, subțiază talia și abdomenul și nu are cusături astfel încât nu e vizibil sub haine!”, este mesajul postat de Oana Roman, după ce a promovat articolul vestimentar respectiv, vândut de nimeni altul decât Marius Elisei.

„ Te-ai impacat cu soțul tău?”, „Păi parcă s-a încheiat colaborarea cu ei”, „Te-ai împăcat cu soțul? Vad că lucrezi din nou pentru acel site. Ar fi minunat!”, „Curioasa postarea! Poate i s-a spart contul”, au scris internauții, după ce au văzut că Oana Roman promovează articolele vestimentare de pe site-ul lui Marius Elisei.

Motivul despărțirii dintre Oana Roman și Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei divorțează, cale de împăcare nu mai există, iar fata fostului premier Petre Roman avea să dezvăluie adevăratul motiv al rupturii. Ea a și depus, de altfel, actele de divorț, după ce, de Crăciun, soțul său a plecat de acasă.

În ecuație este inclus numele Mioarei Roman, mama ei, pe care chiar Marius a institat să o aducă alăuri de cei doi. ”Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea să se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață, care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea. Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte”, a spus Oana, în cadrul emisiunii Trăiri alături de Andreea Mantea, de Kanal D.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *