Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tzancă Uraganul, scandal uriaș cu Gaby din Giulești. Cântărețul este acuzat că i-a dat țeapă producătorului

Tzancă Uraganul este amenințat cu bătaia de unul dintre foștii săi tovarăși și colegi, Gaby din Giulești. Bărbatul îl acuză că îi este dator cu bani.

Gaby din Giulești, omul care l-a lansat pe Tzancă în lumea manelelor îl acuză pe acesta că l-a țepuit cu 1.000

Scandalul dintre Tzancă și Gaby din Giulești a început în urmă cu o lună, atunci când Uraganul s-a arătat interesat să-i cumpere mașina fostului său producător muzical. Acesta a fost de acord să i-o dea însă nu a cerut bani ci doar să înregistreze la studioul lui 12 melodii pe care ulterior să le posteze pe Youtube pe canalul său.

După 3 săptămâni în care Tzancă nu a mai dat nici un semn de viață, manelistul și-a sunat impresarul și i-a spus că nu mai are nevoie de mașină pentru că ”nu este bună”.

Gaby de la Giulești a luat mașina înapoi și trecut cu vederea inițial comportamentul lui Tzancă, însă lucrurile au degenerat în momentul

în care canalul de Youtube al acestuia a fost suspendat pentru aproape două luni din cauza aceluiași Uraganul. Motivul: piesa acestuia era copiată integral după cea a unui alt cântăreț român, care a raportat canalul pentru încălcare de copyright.

VEZI ȘI: Tzancă Uraganul și-a ”tras” ultimul clip chiar în palatul Cămătarilor VIDEO

Gaby din Giulești a rămas în acest timp fără una din principalele sale surse de venit, Youtube și l-a sunat pe Tzancă să-l despăgubească. În loc să discute, ploieșteanul l-a numit 1”sclav” pe fostul lui producătorși i-a închis telefonul. Nervos, Gaby a făcut o serie de liveuri pe contul lui de socializare în care efectiv l-a spulberat pe Tzancă.

”Dar când erai tu în nămol, în mocirlă, de nu

te cunoștea nimeni și erai al nimănui, la cine apelai tu atunci? Cine era cu tine ceas de ceas, zi de zi? Prostul de Gaby! Păi cum mă, și tu îmi dai țeapă mie? Tu mie îmi dai țeapă mă, Tzancă, ești nebun? Nici nu ți-am cerut bani. Trebuia să vii să tragi câteva melodii la studio. N-ai venit să tragi!

Oricum, dacă te prind știi că te bat, nu? Să te fereacă Dummnezeu să mai dai tu ochii cu mine. Tu nu te gândești că ai casă lângă mine, aici? Stai să aud eu vreodată că ești aici, acasă. Dacă nu vin eu peste tine și îți fac mare panaramă… Ai să-mi dai banii de rușine, să nu te fac de râs! Sunt banii mei, e munca mea, mi-ai luat banii copiilor mei. La câte milioane de euro ai tu, nu puteai să-mi dai banii? 900-1.000 de euro cât mi-a oprit Youtube-ul de la melodia aia. Tu ești numai pe luat, de datorii, pe păcălit. Să nu mai râzi de Miraj”, a povestit Gaby din Giulești.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *