Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Top 40 cele mai “neastâmpărate” sexy-vedete pe plajă! Nimeni nu se mai “joacă” așa cum o fac ele cu slipul de la costumul de baie

Când vine vorba despre vacanța la mare, fie ea în România sau peste hotare, doamnele și domnișoarele din showbizul mioritic par să aibă aceleași dorințe: relaxare la cote maxime, poze sexy și provocatoare pentru albumul privat, dar și un bronz perfect! În cazul în care costumul de baie împiedică într-un fel acest proces important pentru trupurile lor, divele găsesc mereu o soluție. Însă, unele dintre alegerile lor le pun în situații care “înfierbântă” imaginația domnilor. Antonia, Delia și Ioana Filimon sunt doar trei dintre “campioanele” topului special pregătit de CANCAN.RO.

Multe dintre vedetele de la noi nu au îndrăznit să plece în vacanță vara trecută din cauza crizei epidemiologice provocată de SARS-CoV-2, însă, în anii trecuți, paparazzi CANCAN.RO le-au prins de multe ori în “offside” atunci când au mers la plajă. De exemplu, într-una dintre escapadele pe litoralul românesc, Andreea Bălan a lăsat deoparte rușinea în clipa în care nu a mai suportat chinul la care o supunea slipul galben și l-a aranjat imediat, de parcă nu ar fi fost în public, după cum puteți observa în poza din stânga colajului de mai jos. (Vezi și: TOP 40 SĂRUTURI ÎNTRE VEDETE “ALL-TIME”! MOMENTELE LOR DE GLORIE AU INTRAT ÎN “PATRIMONIU”)

Un top cum nu s-a mai văzut

În timp ce talentata cântăreață ocupă un loc îndepărtat în clasamentul nostru, Loredana Chivu și Daniela Crudu sunt destul de aproape de podium. Printre divele pe care le veți descoperi în galeria foto impresionantă se numără: Andra Măruță, Nicoleta Nucă, Sânziana Negru, Diana Munteanu, Gabriela Prisăcariu, Simona Trașcă, Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu și Elena Gheorghe.

(Citește și: Delia, declarații surprinzătoare despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin)

Andreea Bălan, Loredana Chivu și Daniela Crudu, în Top 40 cele mai “neastâmpărate” sexy-vedete pe plajă © CANCAN.RO
Andreea Bălan, Loredana Chivu și Daniela Crudu, în Top 40 cele mai “neastâmpărate” sexy-vedete pe plajă © CANCAN.RO

(Nu rata: Andreea Bălan s-a filmat în ipostaze incitante, așa cum doar Tiberiu Argint o vede în dormitor: “Prinde-mă, aprinde-mă” | FOTO)

Cunoscută pentru trupul său impecabil, cântăreața Ștefania nu lipsește nici ea din Top 40 cele mai “neastâmpărate” sexy-vedete pe plajă, pregătit de CANCAN.RO; logodnica lui Speak ocupă locul 12, iar înaintea ei se află Lora și Cosmina Păsărin.

(Descoperă și: Top 40 sexy-vedete pofticioase. Ce consumă Delia, Bianca Drăgușanu și Loredana Groza)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *