Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum arată cea mai îngustă casă din Londra. A fost scosă la vânzare la prețul de un milion de euro

Cea mai îngustă casă din Londra a fost pusă în vânzare! Ea are doar 1,7 metri lățime, la prețul de 1.000.000 de euro, informează News.ro, care citează AFP.

Locuința este situată în cartierul Shepherd’s Bush și a fost la origine un magazin de pălării, cu depozite pentru mărfuri și locuințe la etajele superioare. Ciudată proprietate este pusă în vânzare pentru 950.000 de lire sterline (1,1 milioane de euro).

David Myers, directorul de vânzări al agenției care se ocupă de proprietate, spune că prețul se explică prin aceea că locuința este ”o parte unică din istoria Londrei”.

Ea a fost construită la finalul secolului XIX sau începutul secolului XX. ”Este un pic din magia Londrei”, a declarat Myers pentru AFP.

Dimensiunile camerelor diferă însă foarte mult. Spre exemplu, în spate, ușile de la terasă care se deschid către o grădină oferă o deschidere de 2,5 metri. Pentru David Myers, această casă este destinată unui cuplu tânăr sau unei singure persoane ”care va şti „să-i vadă frumuseţea”. Datorită caracteristicilor ei „unice” din epocă şi inovaţiilor eclectice din interior, casa ar putea să placă cumpărătorilor „boemi”.

Prețul locuinței este exorbitant în raport cu cel de 256.000 de lire sterline (292.000 de euro), cât costă o casă în Marea Britanie, dar este tipic pentru piața londoneză.

„Este mai scump pentru că are tot ce-i trebuie. Dintr-un loc precum Shepherd’s Bush, puteţi ajunge în inima Londrei în 10 -15 minute”, a explicat agentul imobiliar.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *