Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Surpriza pentru Mihai Bendeac cu ocazia zilei sale de naștere. Ce i-au pregătit colegii în prima ediție „iUmor”. „N-am știut. Aduceam și eu o bomboană”

Cel de-al zecelea sezon iUmor va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. În cadrul primei ediții, Mihai Bendeac va avea parte de un moment special, pregătit de colegii săi, cu ocazia zilei sale de naștere.

Într-un sezon care se anunță complet neașteptat, nici măcar aniversările nu se întâmplă în ziua bine-cunoscută, după cum a aflat și juratul iUmor Mihai Bendeac.

„Cum adică e ziua mea?! Și câți ani împlinesc?”, a întrebat
Mihai Bendeac când colegii au început, ieri, să îi cânte ”La mulți ani!”,
atunci când a sosit la platou pentru filmările celui de-al zecelea sezon iUmor.

Văzând însă că cei din jurul său insistă, juratul iUmor a intrat în joc: „N-am știut că e ziua mea, că aduceam și eu o bomboană…”, mai ales că nu mai este chiar atât de mult până la ziua lui de naştere, sărbătorită pe 16 februarie.

Ce cadouri și, mai ales, ce invitați-surpriză l-au așteptat pe parcursul zilei și cum a reacționat Mihai Bendeac, telespectatorii pot afla în cel de-al zecelea sezon iUmor, care va avea premiera duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *