Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

La ce oră se difuzează „Românii au talent”. Cine va apăsa primul Golden Buzz al sezonului 11. „Sunt momente când nu există cuvinte”

Sezonul 11 „Românii au talent” vine cu multe surprize din partea concurenților care vor urca pe scenă. Unul dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment va uimi încă o dată, iar cei patru jurați vor avea parte de momente pe care nu le vor uita prea curând. Acest lucru, începând de vineri, 5 februarie, la PRO TV.

„Pentru mulți dintre artiști, aceasta este șansa evadării
într-o lume mai bună”, așa descrie Andi Moisescu scena de la Românii au talent!

Jurații sunt pregătiți să ofere DA-urile mult dorite, prezentatorii sunt gata să-i încurajeze și să le ofere energia necesară, iar concurenții, deciși să impresioneze!

De la 20.30, magia talentului ne va face să visăm, ne va readuce încrederea că totul va fi bine și că putem depăși orice barieră atunci când credem în noi!

„Momentul care a stârnit reacții neașteptate”

Concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața
juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au
profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis.

„De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară.

Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție. Ce moment au pregătit și ce reacții vor stârni, descoperim curând.

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial!

Numărul care îl va uimi pe Florin Călinescu

Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu, juratul de la Românii au talent.

„Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?

Prima ediție va aduce reprezentații care o vor impresiona pe noua jurată a show-ului.

Alexandra Dinu, proaspăt întoarsă de pe cele mai înalte culmi ale filmului pe cea mai mare scenă a talentului, se va lăsa vrăjită de ceea ce va vedea și își va declara admirația pentru munca celor din fața ei: „Sunt momente când nu există cuvinte pentru a verbaliza emoția pe care o trăiești”.

Bucuria este cu atât mai mare, cu cât și în acest sezon, cei de acasă își vor putea vedea mesajele la TV!

Fie că vor comenta pe Facebook, Twitter sau, în premieră, pe Instagram, dacă textul lor va fi însoțit de #romaniiautalent, poate ajunge pe ecrane în timpul emisiunii!

Nu ratați prima ediție #unusiunu a noului sezon Românii au
talent! Concurenți care vor stârni valuri de râsete și emoții, care vă vor uimi
și un prim golden buzz sunt doar câteva detalii care construiesc o seară perfectă
de vineri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *