Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Claudia Pătrășcanu este gata să o ia de la capăt: „Simt nevoia să îmi văd de viața mea”. Ce spune despre noul bărbat din viața ei

Claudia Pătrășcanu pare acum se fie mai pregătită ca oricând să înceapă o nouă viață, departe de Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei. Cei doi se află în mijlocul unui divorț dificil, care s-a lăsat în timp cu multe scandaluri.

În prezent, cea mai mare dorință a Claudiei Pătrășcanu în momentul de față este să termine divorțul cu Gabi Bădălău, dar mai ales, ca încă soțul său să realizeze rolul important pe care artista îl joacă în viața copiilor lor.

Citește și:  Claudia Pătrășcanu nu a terminat „războiul” cu Gabi Bădălău „Testul antidrog de la IML s-a evaporat”

„De ce să nu pui punct frumos și să o iei de la capăt cu altcineva? Pentru că nu suntem nici singurii și nici primii. Îmi doresc din toată inima să se termine acest proces de divorț.

Îmi doresc din suflet ca tatăl sau tații să realizeze o dată pentru totdeauna că în viața aceasta este foarte importantă mama.

Tatăl își vede de viața lui, eu, ca mama, prețuindu-mi atât de mult copiii, mă gândesc cum să le fie mai bine. Să știți că am admiratori. Am, de ce să neg?

Oameni frumoși, bărbați frumoși, drăguți, dar știți cum e, la început toate sunt frumoase, lapte și miere. Acum, trecând prin această experiență sunt mult mai atentă”, le-a spus frumoasa artistă fanilor săi.

Ce spune despre un nou iubit

Mai mult, Claudia a vorbit și despre posibilitatea de a se implica se într-o nouă relație. Vedeta spune că în acest moment nu este pregătită să facă acest pas.

„Vreau să ies din această căsnicie cu demnitate. Fiind un om foarte credincios, nu vreau să greșesc cumva și nu vreau să se interpreteze greșit. Am dreptul la viață și eu, bineînțeles, ca orice om, dar în momentul în care voi face un prim pas, să ies la un ceai cu cineva, cumva o să se afle.

În momentul de față nu sunt pregătită și nici deschisă pentru o nouă relație. De 2 ani sunt singură. Nu sunt pregătită pentru nimeni.

Simt nevoia să îmi văd de viața mea, simt nevoia să mă refac și apoi ce va vrea Dumnezeu. Nu o să rămân singur, sunt tânără și plină de viață și îmi doresc lângă mine un om minunat”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Nu rata: Claudia Pătrășcanu a cerut ajutor Divin. Cum încearcă artista să depășească momentul divorțului de Gabi Bădălău

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *