Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andi Moisescu, selfie într-o ipostază rară în fața unui local din Straja. Unul dintre fani nu s-a putut abține și l-a luat peste picior

Andi Moisescu se află zilele acestea într-un mini-concediu în Straja împreună cu soția sa, Olivia Steer, și copiii. Astăzi, prezentatorul a împărtășit un selfie în care apare într-o ipostază rară alături de doi prieteni. Unul dintre fanii săi nu s-a putut abține și l-a luat peste picior într-un comentariu.

Andi Moisescu, într-un mini-concediu la munte

Într-una dintre pauzele făcute după ce a schiat, Andi Moisescu s-a oprit împreună cu amicii săi la un restaurant, unde au primit o gustare românească tradițională 100%: pâine cu untură și cu ceapă!

“Și ce-au vrut, bă, francejii ăia? Pâine cu untură și cu ceapă, bă! Sărut mâna, Sanda! Cu Ben & Fabian. #straja #ciuperca #bestview #edelweiss #paine #ceapa”, a scris juratul de la “Românii au talent” pe Instagram, când a publicat poza de mai jos.

Fotografia a strâns o mulțime de reacții pozitive, însă, unul dintre susținătorii prezentatorului a făcut o glumă în legătură cu regimul alimentar implementat de Olivia Steer în familia lor.

“Aia nu e vegan”, i-a scris un bărbat, iar un alt internaut a reacționat astfel: “Tudor, vede el acasă ce pățește”.

Andi Moisescu, poză de album din vacanța petrecută la Straja © Instagram

Nu rata: Cum s-a filmat emisiunea Românii au Talent în pandemie. De câți oameni a fost nevoie, pentru producerea show-ului fenomen de la Pro TV

Potrivit mărturiilor unei doamne, juratul show-ului de talente de la Pro TV nu a refuzat nicio persoană care și-a dorit să se fotografieze alături de el: “Andi ești un om extraordinar, cu câtă răbdare ai făcut poze zâmbind cu toată lumea în Straja, mai rar oameni ca tine. Suntem bucuroși să te avem printre noi, te mai așteptăm cu drag în Straja! Respect și familiei pentru răbdarea de care dă dovadă! Ești un om îndrăgit de public și cred că s-a văzut asta! Gânduri bune!!!!”.

Descoperă și: Olivia Steer a anunțat că i-a fost spart contul de Facebook, însă, realitatea a fost alta. Ce gafă a făcut soția lui Andi Moisescu

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *