Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sfatul astrologului pentru ziua de 5 februarie 2021. Trei zodii au parte de cea mai frumoasa zi

Sfatul astrologului pentru 5 februarie 2021. Astrologul noutati.info, spune ca ne asteapta o zi ambigua, in care fortele distructive si creative se unesc pentru a elimina lucrurile vechi pentru a construi ceva nou in locul sau.

Ziua este, de asemenea, favorabila pentru inceperea oricarei afaceri noi, indiferent de domeniul de activitate, iar treburile legate de viata de zi cu zi – curatenie generala, reparatii si constructii, vor avea un succes deosebit.

Berbec (21.03 – 20.04)

Se anunta o zi incarcata, dar si plina de surprize placute. O marire de salariu sau o prima urmeaza sa vina.

Taur (21.04 – 21.05)

Ziua este favorabila renovarilor sau reparatiilor in casa. Spre seara o sa vina cineva in vizita care va va aduce vesti extraordinare.

Sfatul astrologului pentru 5 februarie 2021.

Gemeni (22.05 – 21.06)

In cautarea unui suflet pereche, nu are sens sa mergi in tari indepartate. Priveste in jur – poate ca persoana iubita este in apropiere.

Rac (22.06 – 22.07)

Nu ar trebui sa luati o decizie importanta, atat profesionala, cat si personala – fara a cere sfatul unor persoane cu mai multa experienta.

Leu (23.07 – 21.08)

Nu va aventurati sa faceti tranzactii financiare. Cantariti bine inainte de a lua anumite decizii, altfel vor fi consecinte grave.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Cand incepeti o noua sarcina pe care sefii vostri v-o pot incredinta astazi, trageti mai intai de toate „cozile” ramase, altfel ele – chiar si la nivel de energie – va vor trage inapoi.

Citeste mai multe pe noutati.info

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *