Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluka l-a provocat pe Pepe la Bar Online „Te-ai îmbătat și tu un pic? Amețește-te, ca să-ți pun o întrebare”

Pepe a petrecut o seară de pomină alături de Raluka și Ana Baniciu la Bar Online, joi. Cântărețul s-a distrat, a stat la povești și a băut alături de artiste, amintidu-și de momente petrecute  împreună de-a lungul timpului.

După mai multe povești și râsete pe săturate, Raluka l-a provocat, la un moment dat, pe Pepe să se îmbete pentru a putea să-i mărturisească ceva.

Raluka: „Te-ai îmbătat și tu un pic? Amețește-te, ca să-ți pun o întrebare. Vin și eu o data la tine să lansăm Balcanicul?

Pepe: Mai lasă-mă să beau. Ferească Dumnezeu! Abia te-aștept, ești nebună, ce-ai?

Raluka: Sunt gata clipurile și mă gândesc că nu pot să le pun doar așa pe YouTube. Vreau să lansăm într-un loc frumos.

„Seara cu tine a fost una dintre cele mai mișto”

Imediat după, Pepe a făcut o serie de confesiuni prin care a asigurat-o pe Raluka că este o femeie foarte apreciată de el, motiv pentru care nu ar avea de ce să nu lanseze piesele ei la Barul Online.

„Seara cu tine a fost una dintre cele mai mișto. Toate au fost, dar în aia m-am simțit tare bine, bine rău.”, i-a spus Pepe Ralukăi, referitor la seara în care au cântat împreună la Bar Online.

VEZI ȘI: Pepe a divulgat un secret rușinos: “M-a luat Poliţia pentru că am furat”. Pe ce pradă a pus ochii și cum au primit părinții lui vestea

De unde vine numele de „Pepe”, pus artistului

„De unde a venit numele de Pepe?”, l-a întrebat Ana Baniciu pe Pepe.

Mie de mic mi se spunea Pepiță, îmi spuneau ai mei că eram așa mic. După, ușor, ușor am devenit Pepico, Pepenol. Am fost și medicament, se tratau cu mine! Și până la urmă mi-a rămas Pepe, că atât m-au alintat, până mi-a rămas Pepe.”, a mărturisit, amuzat, cântărețul.

CITEȘTE ȘI: Pepe și Raluca Pastramă au îngropat securea războiului? Dezvăluirile făcute de artist: ”Am respectat decizia”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *