Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Excentricul milionar dovedește că a depășit traumele jafului de astă-toamnă. Cum l-am fotografiat pe rafinatul domn Dan

Excentricul milionar Dan Nicorescu dovedește că a trecut peste traumele provocate de tâlharii care i-au spart casa și l-au legat fedeleș, deși incidentul uluitor nu s-a petrecut cu mult timp în urmă. Dar omul de afaceri e trecut prin viață, a văzut multe, așa că nu renunță ușor la vechile tabieturi. Iar CANCAN.RO tocmai l-a întâlnit într-una dintre „ieșirile” lui super-elegante, la pas, chiar dacă fără vreo bijuterie pe patru roți.

Parcă a stat lumea în loc pentru marii afaceriști din România, atunci când unul dintre ei, Dan Nicorescu, era jefuit în miez de noapte, în propria locuință, mai mult, a fost încătușat pentru mai multe ore. Timpul a trecut, urmele s-au șters, iar excentricul om de afaceri și-a reluat obiceiurile. De data aceasta, a luat-o la pas, de la locuința lui, iar ținta a părut a fi una dintre terasele din nordul Capitalei, chiar la o aruncătură de băț.

Elegantul domn Dan traversează strada

Dan Nicorescu s-a îmbrăcat, ca de obicei, după ultima modă, și-a pus și mănușile, preventiv, în buzunarul de la piept și a traversat… Doar că a uitat ceva, așa că a făcut cale-ntoarsă. Și a revenit cu telefonul în mână, pentru că un om de afaceri nu poate sta dezlipit de mobil nici măcar câteva secunde. Mai liniștit acum, Dan Nicorescu a traversat și s-a strecurat apoi pe trotuar până la destinația finală.

Clipele de coșmar trăite de Dan Nicorescu

Milionarul Dan Nicorescu a fost jefuit în toamna anului trecut! S-a întâmplat într-o noapte de octombrie, de luni spre marți, când hoții au intrat peste el în casă. Au crezut că afaceristul doarme tun, iar prada va deveni floare la ureche. Doar că jefuitorii au dat nas în nas chiar cu proprietarul, care se trezise. A fost, atunci, o altercație, în urma căreia milionarul era rănit, apoi încătușat. Hoții au furat apoi mai multe bijuterii, bani, dar și un ceas de mare valoare, după care au părăsit imobilul. (VEZI ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI A ”ABANDONAT” 350 MII € ÎN DOROBANȚI FIINDCĂ SE GRĂBEA LA FRIZERIE!)

Dan Nicorescu a fost găsit de iubita lui abia a doua zi, în jurul orei 14:00. Era conștient, însă se simțea rău din cauza loviturilor primite și a sperieturii pe care a tras-o. Partenera lui de viață a sunat de urgență la 112, iar la fața locului au ajuns oamenii legii, pompierii, o ambulanță și o echipă de descarcerare. Polițiștii au reușit să îi scoată una dintre cătușe, iar pentru cealaltă a fost nevoie de intervenția celor de la descarcerare.

Elegantul milionar pare să fi depășit episodul de coșmar de acum câteva luni

A făcut primul milion la 28 de ani, acum are un garaj de …milioane

Rafinat consumator de șampanie fină Armand de Brignac, afaceristul a început să îşi construiască averea fabuloasă de la vârsta de 20 de ani. După ce a făcut comerţ în Turcia şi Serbia, avea deja primul său milion de dolari. Se întâmpla la 28 de ani! Dar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pentru mașinile de lux. Excentricul businessman păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Anul trecut, CANCAN.RO vă prezenta imagini senzaționale cu mașinile de lux pe care le deține renumitul afacerist. Dan Nicorescu și-a „aliniat” mașinile în fața somptuoasei sale vile din ”cartierul milionarilor”. Începând cu noile achiziții, primul Ferrari Superfast 812 din România și un Aston Martin DBS Superleggera, până la clasicele Lamborghini Aventador și Rolls Royce Phantom Coupe.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *