Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș cu puțin timp înainte de prima ediție „Românii au talent”, sezonul 11

Astăzi, Smiley și Pavel Bartoș și-au făcut încălzirea pentru premiera #unusiunu a sezonului 11 Românii au talent și au acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a prezenta emisiunea de la Pro TV, alături de el.

Încărcați cu energie, cei doi au venit în studio și au adus voia bună, muzica live și au răspuns celor mai tari întrebări.

Mihaela Rădulescu a fost prima invitată a zilei. Fosta jurată „Românii au talent” s-a bucurat de întâlnirea cu foștii colegi și a invitat-o și pe Andra în cadru, aflată și ea în izolare împreună cu soțul și cei doi copii.

Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș cu puțin timp înainte de prima ediție „Românii au talent”, sezonul 11

„Uite că anul acesta urmăresc prima ediție Românii au talent, din izolare. Nu mă așteptam, dar sunt pregătită”, le-a spus jurata Andra colegilor săi de la „Românii au talent”.

Cu nostalgie, aceștia și-au amintit de vechile sezoane în care erau colegi și au povestit despre ceea ce va începe în această seară!  

Amintirile au continuat să fie depănate cu o cântare live: Smiley a acceptat în cadrul emisiunii invitația lui Nelu Vlad de la Azur și a cântat cu acesta piesa „În stație la Lizeanu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *