Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Eremia surprinde pe toată lumea. Cântăreața face declarații despre sarcină 

 

Alina Eremia și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre sarcină. Nu, nu este gravidă, însă nici nu-și dorește acest lucru. Cel puțin nu în viitorul apropiat. Artista spune că se va întâmpla acest lucru, dar mai e mult până la acel moment. 

Aflată într-o relație foarte serioasă cu Edi Barbu, Alina nu vrea să împărtășească prea multe detalii din intimitatea lor. Astfel că momentele în care vorbește despre bărbatul care o face fericită sunt foarte puține și, chiar și atunci, are grijă să nu-i scape prea multe. De curând, Alina Eremia a fost intervievată de Gina Felea din ”Băieți de oraș” și nu a mai putut să se ascundă și a trebuit să răspundă unor întrebări delicate despre.

”De cinci ani tot salivez la el (nr. la iubitul ei). Nu, nu vreau (nr. să rămân gravidă) Nu, nu vreau acum, mai încolo”, a spus Alina Eremia într-un interviu oferit Ginei Felea, jucată,  de Anca Dinicu.

Fanii au rămas surprinși la auzul acestui răspuns, mai ales că Alina Eremia și Edi formează un cuplu de cinci ani și toată lumea se aștepta ca artista să-și întemeieze o familie cât de curând.

Alina Eremia, poze spectaculoase pe plajă, în Maldive

Alina Eremia a fost în excursie în Maldive alături de iubitul ei Edi și nu a ratat să împărtășească alături de fani priveliștile de senzație. L-a arătat și pec el care o iubește necondiționat plus o descriere emoţionantă. La scurt timp, fotografia a strâns numeroase reacţii pozitive, aprecieri şi comentarii. ”Persoana la care sun când sunt tristă și când sunt fericită”, a scris Alina Eremia pe pagina sa de Instagram.

„Iubitul meu este foarte atent la nevoile mele. Încearcă să mă facă fericită tot timpul, atât cât se poate. Suntem în permanență pe telefon, vorbim foarte mult. Iubitul meu îmi gătește și îmi spune că sunt cea mai frumoasă”, își lăuda Alina iubitul.

CITEȘTE ȘI: FOTO | FANELE ALINEI EREMIA, IMPRESIONATE DE FIZICUL IUBITULUI ARTISTEI! CUM ARATĂ TÂNĂRUL

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *