Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Adevărul a ieșit la iveală! Rezultatul testului toxicologic al lui Gabi Bădălău, făcut public de Dan Capatos. FOTO

După ce a susținut că fostul ei soț, Gabi Bădălău, a amenințat-o de mai multe ori cu moartea, Claudia Pătrășcanu a cerut unei instanțe prelevarea de probe ADN pentru a demonstra faptul că bărbatul consumă narcotice.

Dar, din păcate pentru ea, analizele prezentate de Dan Capatos, în această seară la Xtra Night Show, au demonstrat că Gabi Bădălău nu a mințit cu nimic. Totuși, ADN-ul nu a fost extras din firul de păr așa cum a cerut expres Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a cerut ajutor Divin. Cum încearcă artista să depășească momentul divorțului de Gabi Bădălău

Așadar, examenul clinic eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici” din Capitală arată că Gabi Bădălău este negativ la toate analizele efectuate pe baza probelor extrase din mostrele de sânge și urină.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre fostul ei soț

Claudia Pătrășcanu detalia, în urmă cu ceva timp, cum a fost amenințată cu moartea: „Am fost amenințată cu moartea și că o să pună Gabi Bădălău pe cineva să mă arunce în râpă. Această familie m-a amenințat, ba că îmi iau copiii, ba că mă omoară, mă împiedică să muncesc. Mi-a spus că plătește pe cineva să mă arunce într-o râpă.

Am filmat un clip în alt oraș și mă uitam stânga-dreapta de frică. Mă teroriza cu mesajele, îmi zicea că nu sunt lângă copii, cî i-am lăsat cu nu știu cine, tot felul de jigniri.

Tatăl vine și își arată opulența și imaturitatea, să le arate copiilor lui ce mașină scumpă are, de 200.000 de eruo, dar tot i-a dat afară din casă. Și-a făcut un test la o clinică privată doar ca să închidă gura lumii, dar testul de la IML nu l-a văzut nimeni, parcă s-a evaporat. Copiii nu mai vor să meargă la el acasă”, a declarat Claudia Pătrășcanu în cadrul unei emisiuni tv.

Nu rata: Claudia Pătrășcanu, primele declarații după ce a fost filmată alături de Gabi Bădălău și copii la munte: “L-am iertat. Lăsăm lucrurile să se așeze”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *