Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe a divulgat un secret rușinos: “M-a luat Poliţia pentru că am furat”. Pe ce pradă a pus ochii și cum au primit părinții lui vestea

Pepe a dat de puține ori explicații în fața oamenilor legii, însă, în urmă cu câțiva ani buni, el a fost prins la furat și un echipaj de poliție l-a săltat imediat. Secretul rușinos a fost divulgat în cadrul unui interviu special în care l-a avut alături pe tatăl său, Ion Pascu. Părintele cântărețului a dezvăluit pe ce pradă a pus acesta ochii și cum a primit vestea.

Pepe, dezvăluiri despre singurul furt din copilărie

Conform declarațiilor lui Ion Pascu, Pepe și sora lui mai mare au mers înt-o zi la magazin ca să cumpere înghețată. Pe lângă desertul atât de iubit în copilăria sa, artistul a luat fără să plătească un biberon pentru unul dintre frații săi, a mai spus amuzat tatăl latino lover-ului. Pentru gestul său, Pepe s-a ales cu o călătorie în mașina de Poliție, alături de o lecție de viață.

“S-au dus Pepe şi cu Loredana mea să îşi cumpere ceva, le dădusem bani pentru îngheţată. Apoi, a venit Loredana plângând că Pepe e în maşina de Poliţie. Luase un biberon pentru Franco, plângea”, a povestit tatăl cântărețului în cadrul emisiunii “BAR online”.

“Îl băgasem în sân, m-a luat Poliţia pentru că am furat un biberon. Comedia de pe lume”, a adăugat latino lover-ul.

Puteți vedea AICI interviul complet cu Pepe și Ion Pascu. În urmă cu aproape un an, Pepe a fost amendat de Poliție în Noaptea de Înviere, pentru că a ieșit din casă după ora 22:00 ca să ia Lumină; el nu avea nici declarație pe proprie răspundere.

Pepe, alături de tatăl său, Ion, în cadrul emisiunii pe care o are pe canalul său de YouTube © captură video YouTube

Nu rata: Pepe a refuzat să participe la Survivor România. Motivul: “Fac urât, nu mă pot abține”

Pepe s-a însurat cu Raluca în urmă cu opt ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Citește și: Raluca și Pepe, hotărâre esențială în creșterea și educarea fiicelor: “Un program care va fi oficializat la notar”. Cu cine vor locui Maria și Rosa

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *