Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Kamara, primele declarații despre evoluția fratelui său la „Survivor România”. Ce îi reproșează artistul. „Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul”

Musty, fratele lui Kamara, face parte din echipa Războinicilor de la „Survivor România”. După ce concurentul a primit mai multe critici din partea colegilor, artistul a avut prima reacție și vorbește despre evoluția lui în Republica Dominicană.

„Mă așteptam, sincer, să fie mai bun la adus puncte. Dar el, în loc să se concentreze pe partea sportivă, face totul pentru ca și ceilalți să fie în cea mai bună formă.

El se concentrează prea mult pe partea de supraviețuire, pe aranjatul taberei în care stau, pe căutatul de mâncare, pe tot felul de lucruri care, de fapt, îi ajută mai mult pe ceilalți, iar pe el îl epuizează, îl fac să nu mai poată participa la probe la maximum de forță pe care îl are.

Și, vă spun sigur, îl cunosc totuși de zeci de ani, este fratele meu mai mic, el poate mult, mult mai mult decât face în plan sportiv”, a spus Kamara pentru Wowbiz.

„El este un lider înnăscut. Și cât timp s-a ocupat de tot ce aveau nevoie Războinicii, cât timp el a fost cel care, într-un fel sau altul, i-a coordonat, i-au bătut pe Faimoși fără drept de apel.

Dar, din ceea ce văd, sunt unii deranjați că Musty a preluat postura de lider, iar Alin și Marinela îl tot atacă. Ceea ce mă deranjează este că Alin face, aluziv, tot timpul referire la ideea că Musty nu ar fi român…

El zice să îl judece Țara Românească, accentuând faptul că el, de fapt, ar fi român, iar alții – Starlin și Musty – nu.

Sunt lucruri cu care eu, de-a lungul timpului, m-am mai obișnuit, dar Musty nu a fost nevoit să fie pus în asemenea situații, el fiind, oricum, mai discret”, ne-a mai spus Kamara.

Cu toate acestea, recunoaște Kamara, are și ce să îi reproșeze. „Nu îmi place că nu își vede mai mult interesul, să își conserve energia pentru întrecerile sportive, în loc să se ocupe de tabără.

Alții se odihnesc, dorm cât pot de mult, el este preocupat să aducă lemne de foc, cocos și alte lucruri care pot fi mâncate. Să se ocupe de el, nu de ceilalți aș fi vrut eu, pentru că, atunci, ar avea randament mai mare și în plan sportiv.

Aș fi vrut altceva de la el, în sensul că l-aș fi vrut mai orientat spre propriul interes, nu să se comporte ca un tată cu ceilalți și să se sacrifice pe sine”, a mai precizat Kamara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *