Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Delia, declarații surprinzătoare despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin: “Nu îmi fac probleme din aceasta cauza”

Puțini sunt aceia care știu că Andreea Marin s-a iubit cu Răzvan Munteanu, soțul Deliei! Excentrica artista a făcut declarații surprinzătoare despre relația pe care soțul ei a avut-o cu fosta “Zână a Surprizelor”.

Delia, mărturii neașteptate despre relația pe care soțul ei a avut-o cu Andreea Marin

Îndrăgita prezentatoare și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în 2004, în timpul Festivalului “Cerbul de Aur”, organizat la Brașov. Pe atunci, Andreea Marin avea 27 de ani, iar afaceristul, 24. Și, deși relația lor a părut una destul de serioasă, povestea lor de dragoste s-a sfârșit neprevăzut de repede.

Provocată în cadrul unui interviu să vorbească despre trecutul amoros al soțului ei, dinainte să fie împreună, Delia a spus că este la curent fostele sale iubiri. Cântăreața a menționat că relația pe care Răzvan Munteanu a avut-o cu Andreea Marin a fost singura serioasă și a subliniat că nu își face griji în legătură cu acest aspect.

“Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă, fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a mărturisit jurata de la “X Factor”, relatează spynews.ro.

Nu rata: Andreea Marin a vorbit despre relațiile sale din trecut: “Violența ajunge prea departe”

Delia și Răzvan Munteanu, căsătoriți din 2012

Răzvan Munteanu s-a întâlnit cu talentata artistă într-un club de karaoke, în urmă cu 11 ani, iar de atunci păşesc prin viaţă unul alături de celălalt.

“Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit soțul Deliei în urmă cu ceva vreme pentru adevarul.ro.

Vezi și: Top 40 sexy-vedete pofticioase. Ce consumă Delia, Bianca Drăgușanu și Loredana Groza

Afaceristul a dezvăluit şi cum se împacă cele două planuri, cel din zona profesională şi viaţa de familie: “Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *