Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Curs valutar BNR joi, 4 februarie 2021. Cât costă azi 1 euro

Ne apropiem de un sfârșit de săptămână în care euro a fost plasat numai în creștere. Moneda europeană a înregistrat valori tot mai apropiate de pragul de 4,9 lei. Astăzi, 4 februarie, euro crește din nou și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, după cum se arată în cursul valutar interbancar. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit detalii cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 4 februarie.

Potrivit specialiștilor, euro este din nou în creștere și are o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă și la fel se întâmplă și în cazul unui dolar american. Spre deosebire de cele două, lira sterlină este în scădere.

Curs BNR euro

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații cu privire la valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 4 februarie. Euro este în creștere față de ziua de ieri, din păcate pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

1 euro = 4.8742 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, dolarul american crește și el astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri. Mai mult, specialiștii susțin că moneda va continua să fie în creștere și în zilele următoare.

1 dolar american = 4.0562 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, lira sterlină scade astăzi și înregistrează o valoare mai mică decât cea de ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.5175 lei

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *