Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Connect-R și Misha încă locuiesc împreună, deși au divorțat de mult timp. „De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei”

Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au împreună o fată și, deși au divorțat în urmă cu patru ani, cei doi au în continuare o relație frumoasă. Artistul a mărturisit că el și fosta soție locuiesc încă împreună, însă este o chestiune de timp până lucrurile se vor schimba.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță.

Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp.

Connect-R și Misha încă locuiesc împreună, deși au divorțat de mult timp. „De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei”

De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Spynews.

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta.

Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri”, a declarat Misha în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *