Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Au apărut tensiuni în cuplul Andreea Bălan – Tiberiu Argint?! Ce ar fi provocat divergențele

La scurt timp după ce s-a despărțit de tatăl fetițelor ei, Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. Cu toate că a susținut că, în sfârșit, este fericită, se pare că lucrurile în noua relație nu ar fi chiar roz. Să fi început divergențele între jurata de la ”Te cunosc de undeva” și noul iubit”?! CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de vedeta de la Antena 1.

Potrivit surselor noastre, de ceva timp, în viața de cuplu a Andreei Bălan și-ar fi făcut ”apariția” și primele momente tensionate. Cu toate că jurata de la ”Te cunosc de undeva” a suținut că totul este ”lapte și miere” în relația cu Tiberiu Argint, se pare că adevărul este cu totul altul. Din câte se pare, cei doi îndrăgostiți, care, de curând, au oferit o lecție de romantism într-un mall din București, au avut parte de câteva dispute.

De la ce s-ar fi iscat tensiunile

După cum susțin sursele noastre, „meciurile” dintre Andreea și Tiberiu ar fi fost provocate de „strictețea” de care ar fi dat dovadă noul iubit al vedetei, atât în relația cu ea, cât și cu fiicele sale. Din câte se pare, ”jumătatea” blondă a trupei Andre nu ar fi digerat prea ușor faptul că este pusă la punct de partenerul de viață, motiv pentru care ar fi trecut rapid ”pe înalte”. (VEZI ȘI: NU A DIVORȚAT ÎNCĂ, DAR E CA ȘI LOGODITĂ. ANDREEA BĂLAN ȘI NOUL IUBIT SE POARTĂ DEJA CA O ADEVĂRATĂ FAMILIE)

Andreea Bălan, divergențe cu noul iubit?

Andreea Bălan și noul iubit locuiesc separat

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Andreea Bălan evită, momentan, să se mute împreună cu Tiberiu Argint. Motivul pare să fie unul foarte întemeiat din punctul de vedere al artistei. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” și-ar dori să locuiscă separat până în momentul în care își încheie socotelile cu fostul soț, George Burcea.

Se luptă, de 14 ani, pentru a recupera 90.000 de euro

Andreea Bălan nu renunță la lupta pentru a recupera cei 90.000 de euro, investiția făcută în urmă cu 14 ani, într-un imobil dintr-un cartier rezidențial. Deși a plătit, artista nu a văzut nici în ziua de azi cheile de la apartament.

Din 2016, Andreea și ceilalți păgubiți au chemat în instanță dezvoltatorul, dar și banca ce a finanțat proiectul, însă, la sfârșitul anului trecut, judecătorii Tribunalului București au respins cererea păgubiților, ca fiind neîntemeiată. Hotărârea nu este însă definitivă, așa că Andreea tot mai speră că-și va recupera investiția. ”Procesul încă se judecă, și în 2021, nu este închis, toți cei care au pierdut banii s-au asociat și vor să-și recupereze paguba”, le-a spus Andreea Bălan apropiaților ei. (NU RATA: ANDREEA BĂLAN ȘI IUBITUL SE PREGĂTESC DE NUNTĂ, DUPĂ PRONUNȚAREA DIVORȚULUI?!)

Andreea Bălan ar refuza momentan să locuiască împreună cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan, despre relația cu Tiberiu Argint

”Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine”, a declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *