Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat ce se ascunde în trecutul actorului violator. Pentru ce a fost condamnat acum 7 ani Alexander Zudor + Ce proces are cu fosta soție

Ca un trăsnet cădea știrea, zilele trecute: actorul Alexander Zudor, celebru pentru diverse reclame în care a apărut, era reținut, fiind acuzat de viol și tentativă de viol! Bărbatul de 47 de ani nu are deloc un dosar curat. În cazierul său figurează o condamnare pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și un proces pentru pensia alimentară a celor doi copii. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.

Alexander Zudor, actorul cunoscut din numeroase reclame, era săltat de polițiști acum câteva zile și acuzat că a violat o tânără, la finalul anului trecut. De asemenea, în dosar figurează și două tentative de viol. Pe Zudor îl așteaptă câțiva ani după gratii, dacă nu va reuși să-și probeze nevinovăția. Cine este bărbatul care a fost capabil de asemenea grozăvii?

Alexandru Zudor, condamnat în urmă cu șapte ani

Alexander Zudor nu este la prima abatere, e drept, nu așa de gravă precum aceea de care de curând a fost acuzat. În urmă cu șapte ani, actorul era judecat pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Și era condamnat, fără acord de recunoaștere, la plata unei amenzi penale de 2.800 lei (140 de zile de închisoare înmulțit cu 20 de lei).

”În temeiul art. 63 alin. (1) C. pen., atrage atenția inculpatului că, în caz de neexecutare cu rea-credință, în tot sau în parte, a pedepsei amenzii, numărul zilelor-amendă neexecutate se înlocuiește cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea”, se mai arată în soluția pe scurt dată de magistrați. (NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII ALE FAMILIEI ACTORULUI CARE A ABUZAT MAI MULTE FEMEI DIN BUCUREȘTI. ALEXANDER ZUDOR ERA UN EXEMPLU ÎN RÂNDUL APROPIAȚILOR)

Alexander Zudor a fost arestat pentru viol

Actorul avea să ajungă la judecată și acum doi ani, de data aceasta într-un proces pentru pensia alimentară pentru cei doi copii. Se pare, însă, că în acest caz cele două părți au ajuns la un consens, astfel că s-a renunțat la judecată. ”Ia act de renunțarea reclamantei Aurelia C. la judecarea cererii privind majorarea pensiei de întreținere, formulată împotriva pârâtului Zudor Alexander”, este o parte din soluția pe scurt a magistraților de la Judecătoria Sectorului 5.

Filmul evenimentelor. Alexander Zudor a încercat să-i înduplece pe anchetatori

Alexander Zudor a încercat să scape de arestul preventiv, iar în acest sens a făcut, în fața anchetatorilor, unele declarații prin care s-a apărat. El le-a povestit varianta lui cu privire la motivele care l-ar fi împins să atace femei, pe stradă, în toiul nopții, mascat și înarmat cu un cuțit. A eșuat, însă, potrivit gandul.ro.

Prima dintre victime ar fi fost atacată, pe stradă, la data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30. Anchetatorii au fost anunțați de prietenul victimei care, potrivit unor surse judiciare, a spus că atacatorul a agresat-o sexual pe femeie, sub amenințarea cuțitului, după care ar fi încercat s-o supună și la perversiuni sexuale.

Al doilea atac a avut loc o lună mai târziu, la data de 5 decembrie, când tot la Secția 18 a venit o femeie care s-a plâns de faptul că un bărbat mascat, cu un cuțit în mână, ar fi atacat-o pe stradă și ar fi încercat să o împingă spre un teren viran. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUT ACTOR DE RECLAME, ARESTAT PENTRU VIOL ȘI TENTATIVĂ DE VIOL. VEDETA CHIPSURILOR ÎȘI AMENINȚA VICTIMELE CU CUȚITUL)

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă secție de poliţie, o a treia femeie reclama că în ziua de 15 decembrie, în jurul orei 21.00, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un individ a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un cuțit, încercând s-o oblige să întrețină raporturi sexuale cu el.

Cei care s-au ocupat de caz au reușit să stabilească faptul că violatorul în serie este Alexander Zudor. Imediat, avea să fie reținut și dus la audieri. Pus în fața probelor, actorul nu și-ar fi recunoscut faptele, dar nici nu le-ar fi negat și a spus că ar fi vorba despre o problemă de natură psihică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *