Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, este gravidă. A ținut sarcina secretă până la 6 luni. „Băiețelul va avea două nume”

Laura Micovschi, prezentatoarea emisiunii Star Magazin, de
la Antena Stars, și soțul ei, Cosmin Andreica, vor deveni pentru prima oară
părinți. Vedeta se află deja în luna a șasea de sarcină și a făcut dezvăluirea
în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Laura s-a chinuit trei ani să rămână însărcinată și asta pentru că suferă de endometrioză. Este vorba despre o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și care este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

„Am rămas foarte greu însărcinată pentru că am fost diagnosticată cu endometrioză. Mă sperie gândul că o să nasc în pandemie, aș fi vrut ca soțul meu să fie lângă mine.

Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, este gravidă. A ținut sarcina secretă până la 6 luni. „Băiețelul va avea două nume”

Pentru primul copil, am încercat trei ani. Endometrioza nu se vindecă niciodată. Eu mi-aș dori trei copii. Nu i-am amenajat camera încă. Am ținut sarcina secretă până la șase luni.

Băiețelul va avea două nume, ne-am gândit deja la câteva variante”,  a declarat prezentatoarea, în emisiunea Xtra Night Show.

„Am fost colegi de clasă în liceu la Satu Mare. Drumurile ne-au dus pe rând aici, în București. Cosmin era foarte timid.

Din clasa a noua ne știm, mergem pe 16 ani de relație. De 7 ani suntem căsătoriți“, a mai declarat Laura despre relația cu soțul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *