Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Familiile victimelor de la Matei Balș vor primi ajutor financiar. Premierul Cîțu a făcut anunțul 

 

Premierul Florin Cîțu a declarat că familiile victimelor incendiului de la Matei Balș vor primi sprijin financiar. 

Guvernul a adoptat o Hotărâre privind acordarea sprijinului financiar pentru familiile pacienților care au murit în timpul sau după producerea incendiului de la Matei Balș, dar și pentru cei răniți.

„Fiecare familie va primi câte 5.000 de lei. Suma maximă ce poate fi acordată pentru această intervenţie este de 1 milion de lei”, a precizat prim-ministrul.

VEZI ȘI A FOST FĂCUTĂ NECROPSIA BEBELUȘULUI MORT DUPĂ BOTEZ. CARE ESTE CAUZA DECESULUI

Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 11

În urma tragediei care s-a petrecut pe 29 ianuarie, bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 11. Astăzi, o femeie în vârstă de 84 de ani, care fusese transferată imediat după incendiu la Spitalul Universitar de Urgență „Elias” din București s-a stins din viață. Femeia prezenta multiple comorbidități și fusese diagnosticată cu o formă severă a infecției cu SARS-CoV-2.

Imediat după izbucnirea incendiului, trei persoane au fost găsite carbonizate, iar un alt pacient și-a pierdut viața după minute bune de resuscitare în urma incendiului devastator. Zeci de pacienți au fost transferați din pavilionul care a luat foc la institutul „Matei Balș”, fie la alte spitale, fie în alte pavilioane ale institului.

CITEȘTE ȘI SITUAȚIE COMPLICATĂ ÎN SUCEAVA! CENTRELE DE VACCINARE ANTI-COVID NU SE POT DESCHIDE DIN CAUZA LIPSEI DE MEDICI. DOAR TREI CADRE MEDICALE S-AU OFERIT VOLUNTAR

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *