Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!

Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 3.06! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din fotbal!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

„Combo”-ul Cotei 3 de miercuri îl formăm cu selecții din Liga 1 și Premier League! Începând cu ora 20:45, se joacă derby-ul Ligii 1, Dinamo București – FCSB, în etapa a 21-a. Arbitrul întâlnirii este Sebastian Colțescu și pariem „sub 32.5 faulturi”, la cota 1.80. Colțescu este cunoscut mai degrabă cartonașelor multe pe care le acordă și preferă în rest să lase jocul mai liber. Această linie este destul de ridicată, iar pariul propus a fost câștigător în 4 din ultimele 6 meciuri directe. În condițiile în care se vor acorda multe cartonașe, jucătorii vor evolua mai precaut și nu vor faulta atât de mult.

De la ora 22:15, Liverpool primește vizita celor de la Brighton, în etapa cu numărul 22 din Premier League. Pariem „sub 31.5 deposedări”, la cota 1.80. Este de așteptat ca Liverpool să domine partida și să își ia revanșa după remiză din tur, iar deposedările nu ar trebui să fie mai multe de 20-25. Această selecție a fost câștigătoare în 3 din ultimele 4 meciuri directe și sunt șanse ridicate de „înverzire” și acum. Așadar, cele două variante analizate azi, au o cotă totală de 3.06!

„Combo” Cota 3                           
ora 20:45 Dinamo – FCSB, sub 32.5 faulturi, cota 1.80;
ora 22:15 Liverpool – Brighton, sub 31.5 deposedari, cota 1.80;
Cota totală: 3.06

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *