Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce se va întâmpla în prima gală „Te cunosc de undeva!” 2021. Concurenții au avut parte de mari provocări. „E foarte greu”

Te cunosc de undeva! revine la Antena 1 cu cel de-al 16-lea sezon și cu noi provocări pentru concurenții cae vor urca pe scenă în fața juraților.  Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo.

Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Încă din prima gală, ce va fi difuzată sâmbăta aceasta, de
la 20:00, la Antena 1, Ruly i-a pus la grea încercare pe toţi. Pepe va deschide
sezonul cu un travesti de excepţie.

„Nici eu nu ştiu ce să îl învăţ!”, a conchis Cristi Iacob în momentul în care a aflat personajul. „Am de jucat un suflet de femeie cu o voce de bărbat!”, a declarat şi Pepe, care a fost nevoit să renunţe la barbă, să se epileze şi să poarte tocuri şi o fustă foarte scurtă pentru personajul său.

Adriana Trandafir și Romică Țociu
Adriana Trandafir și Romică Țociu

La fel de „fericită” a fost şi Emilia atunci când a primit
referinţa. „E foarte greu personajul meu, o super voce, dar foarte statică!”, a
mărturisit aceasta, în vreme ce profesorul de actorie, Cristi Iacob, a
completat: „singurul lucru de care mi-e teamă e ea însăşi, că îşi face prea
multe griji!”.

Unul dintre cuplurile-surpriză ale celui de-al 16-lea sezon, Liviu şi Raluka, s-au tachinat non-stop. „Eu văd că e pregătită să ne facem de râs în prima gală!”, a glumit Liviu, când a aflat ce le-a pregătit Ruleta încă din prima ediţie.

Liviu și Raluka
Liviu și Raluka

Cei doi au parte de două personaje exotice, iar Raluka, desi chiar după cum spune ea „pentru prima oară am şi eu parte de un personaj în care arăt bine!”, se va chinui foarte tare cu limba arabă, dar şi cu lentilele de contact. „Cred că nu numai limba o va încurca, ci şi tonalitatea şi frazarea!”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Tot cu tonalitatea şi frazarea vor avea de luptat şi Andrei şi Ana, care vor avea de jucat doi interpreţi de muzică populară.

„Încă nu suntem un cuplu sudat, aşa că ne va pune probleme dialogul dintre cei doi în piesă!”, a mărturisit Andrei, făcând referire la personajele grele, statice, cu care se vor confrunta.

De un personaj foarte greu nu a scăpat nici Cristina Vasiu. Pe lângă greutatea faptului că va avea de jucat cea mai bine-vândută solistă din istoria Balcanilor, Cristina se va lupta şi cu interpretarea în limba sârbă. Artista va fi acompaniată de cele două orchestre live ale show-ului Te cunosc de undeva!, The Colours şi taraful Silvian Voicu.

Mirela Vaida nu a mâncat aproape nimic înainte de filmări

Ca să îi iasă cât mai bine primul personaj al sezonului, o
artistă apreciată în întreaga lume, Mirela Vaida nu a mâncat aproape nimic cu o
săptămână înainte.

„Personajul Mirelei e şi despre dans, şi despre cântat, e un tot, o persoană extrem de expresivă!”, a conchis Ozana. Pe lângă coregrafia nu tocmai la îndemână, Mirela va trebui să îşi dozeze foarte bine şi respiraţia.

„La Ozana, oricât de bine ai zice că ştii ce ai de făcut, când te duci la ea la repetiţie îţi arată că de fapt încă nu ştii tot!”, a declarat artista la repetiţii.

Adriana şi Romică nu au fost nici ei deloc menajaţi în prima gală. Cei doi vor avea de intepretat un fragment de musical, cunoscut în întreaga lume. „Au o referinţă fabuloasă! Nu îţi poţi permite nici să pui o virgulă undeva!”, a mărturisit coregrafa Ioana Macarie.

De travesti n-a scăpat nici Radu Ştefan Bănică, şi încă de
unul foarte-foarte greu. „Piesa e un fel de ruleta rusească, totul sau nimic!”,
a mărturisit Ozana Barabancea, în vreme ce Radu ştefan nu s-a lăsat descurajat:
„Sunt aici să pun în aplicare ce învăţ la UNATC!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *