Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cazul Caracal, la un pas să se repete în Corabia. O fată de 15 ani a fost sechestrată și violată de un vecin

Cazul Caracal, aproape să se repete, la Corabia. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Corabia, a fost arestat preventiv petnru 30 de zile după ce a sechestrat-o şi a violat-o pe fiica vecinilor, în vârstă de doar 15 ani.

Poliţiştii au fost alertaţi, luni, în jurul orei 00.30, despre faptul că fata ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La scurt timp după sesizare, oamenii legii au găsit-o pe minoră în locuința unui bărbat, de 50 de ani, vecin cu familia fetei.

„Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal și ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au reținut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a prezentat instanței care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol.

VEZI ȘI: Carmen Obârșanu, dezvăluiri șocante despre cazul Caracal: “Strigătul Alexandrei nu e la dosar”. Ce acuzații dure a lansat avocata familiei Luizei Melencu

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *