Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Augustin Viziru s-a făcut băiat de casă: „Am două șefe, una mică și una mare!”

Augustin Viziru este unul dintre durii showbiz-ului care și-a găsit nașul. De când a devenit tătic, actorul nu mai face niciun gest după bunul lui plac. Se dedică întru totul nevoilor fiicei lui și a iubitei lui și se simte mai împlinit ca niciodată. 

Chiar dacă relația dintre Augustin și iubita lui durează de ceva timp, actorul este destul de reținut în a oferi detalii despre femeia care l-a făcut tătic. Se iubesc foarte mult iar de când au devenit părinți se simt și mai împliniți și acest lucru este tot ceea ce contează.

”Eu nu am ținut-o ascunsă, dar ea nu-și dorește viața asta publică și respect asta. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă, la vreo șase, șapte luni a venit și copilul, nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare!”, a spus Augustin Viziru în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

VEZI ȘI AUGUSTIN VIZIRU, DATORII ÎNAINTE DE A CÂȘTIGA PREMIUL DE 50.000 DE EURO LA FERMA, DE LA PRO TV

Venirea fiicei pe lume l-a făcut băiat de casă

Maria este cea care a „dat milităria jos din pod” în cazul lui Augustin Viziru. De când s-a născut cea mică, actorul a renunțat la ieșirile cu băieții în detrimentul schimbatului de scutece.

”Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț, în primele două zile dormeam iepurește. Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maica-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea.

Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel, el mereu îmi spunea să îi fac o fetiță. Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit, acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea, ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul, acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece. E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a mai adăugat actorul la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI AUGUSTIN VIZIRU, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE DESPRE DISPARIȚIA TATĂLUI SĂU: „CÂND AM AFLAT VESTEA CĂ TATĂL MEU NU MAI ESTE, CEVA S-A SCHIMBAT ÎN MINE”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *