Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simina, fosta soție a lui WhatsUp, primele declarații despre iubitul ei. „Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă”

Simina, fosta soție a lui WhatsUp, a trecut peste divorțul de artist, iar acum iubește din nou. Aceasta a dat câteva detalii despre bărbatul din viața ei, preferând să îi țină încă ascunsă identitatea. În ultima vreme, Simina a fost văzută tot mai des în compania lui Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, însă a evitat să vorbească despre acest subiect.

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă
este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc
despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul.

Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău.

Simina, fosta soție a lui WhatsUp, primele declarații despre iubitul ei. „Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă”

Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva’, a spus Simina, potrivit spynews.ro.

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici.

Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajus în punctul ăsta’, a continuat ea.

„A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie care s-au reunit vechi ai părinților mei. Din chestia asta am ajuns aici”, a adăugat Simina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *