Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Curs valutar BNR marți, 2 februarie 2021. Câți lei a ajuns astăzi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al monedelor pentru astăzi, 2 februarie. Potrivit datelor furnizate, euro și lira sterlină sunt în creștere, spre deosebire de lira sterlină și dolarul american, care sunt în scădere.

Euro este din nou în creștere, din păcate pentru toți românii care plătesc rate și chirii în moneda europeană. Potrivit datelor furnizate de BNR, euro se apropie din nou de pragul de 4,9 lei.

Curs BNR euro

Potrivit datelor furnizate de BNR, euro cunoaște o creștere astăzi, față de ziua de ieri. Moneda europeană se apropie din nou de pragul de 4,9 lei.

1 euro = 4.8758 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de euro, dolarul american este în scădere astăzi, 2 februarie. Moneda înregistrează azi o valoare mai mică față de cea de ieri, 1 februarie.

1 dolar american = 4.0376 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, lira sterlină crește și ea astăzi și cunoaște o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.5238 lei

BNR va actualiza cursul valutar al monedelor, astăzi, în jurul orei 13. CANCAN.RO va actualiza acest articol imediat după publicarea noilor date.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *