Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ce decizie a luat Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Vă arăt cum o iau de la capăt”

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de relație a șocat pe toată lumea. Iar, acum, actorul a luat o decizie radicală.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unui dintre cele mai iubite și sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au decis, însă, să meargă pe drumuri separate. Astăzi, la o zi după ce a făcut anunțul separării, actorul le-a dezvăluit fanilor decizia pe care a luat-o.

Vizibil afectat, Vlad Gherman a mărturisit că trece printr-o perioadă grea. Încearcă, însă, să-și adune forțele pentru a merge mai departe așa că a decis să se apuce de vlogging. În videourile sale, actorul le va împărtăși fanilor evoluția sa pe plan emoțional, dar și profesional.

”E o perioadă foarte grea, foarte dificilă pentru amândoi. Eram conștienți că va fi o zi infernală cea prin care am trecut. Trebuia să facem lucrul ăsta, trebuia să anunțăm. Nu ar fi fost fair față de nimeni să aflați din alte locuri. Ideea e că în perioada următoare o să încercăm să ne repunem pe picioare, să ne vindecăm și să mergem înainte. Eu cel puțin vreau să mă apuc să fac un fel de vlog în care să vă arăt cum o iau de la capăt și sper să fiți alături de mine, alături de Cris”, a spus Vlad pe Instagram.

Pandemia le-a afectat grav relația

Se pare că pandemia și-a pus amprenta asupra relației lor. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au realizat, în perioada în care au stat tot timpul împreună, că sunt extrem de diferiți și își doresc lucruri diferite de la viață.

Cei doi actori au cântărit bine decizia de a pune punct poveștii lor de dragoste. Ambii au mărturisit că vor rămâne, în continuare, prieteni și se vor sprijini necondiționat.

”Se poate să rămânem prieteni după 9 ani de relație și mai mult decât atât o să ne avem spatele unui celuilalt. E greu, într-adevăr, avem trei săptămâni de când plângem încontinuu. Am perpelit decizia asta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că e cel mai corect lucru pe care putem să-l facem pentru noi ca indivizi. Ce trebuie să înțelegeți este că că 2020 a lăsat amprenta și asupra relației noastre”, a adăugat Vlad Gherman.

”Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre”, a mai transmis actrița din „Sacrificiul”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *