Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anca Serea a împlinit 40 de ani. Cum se menține vedeta în formă. „Nu am absolut niciun motiv să mă ascund”

Anca Serea a împlinit astăzi 40 de ani. Vedeta este mamă a 6 copii și se menține într-o formă de invidiat. De altfel, aceasta a mărturisit recent care este secretul ei. Soția lui Adi Sînă a postat un mesaj pe contul de socializare, în ziua în care își sărbătorește frumoasa vârstă.

„2.02. 2021 și 40 de ani! Toți buni, frumoși și liniștiți! Mulțumesc, mama și mulțumesc Doamne!”, a scris în dreptul unei fotografii.

La începutul anului trecut, după ce s-a spus că a apelat la
intervenții estetice, pentru a arăta atât de bine, Anca Serea a avut prima
reacție.

 „Nu mă simt datoare față de nimeni cu vreo explicație, mai ales că este vorba despre corpul meu.

Însă nu am absolut niciun motiv să mă ascund că acest corp pe care îl vedeți este cel pe care l-am primit de la natură, mai exact de la mama mea. Căci ea mi-a transmis minunatele gene care mă ajută să îmi păstrez silueta și tenul într-o formă atât de bună”.

„Am pus întotdeauna mare accent pe alimentație, cât mai naturală, pe odihnă, care are un rol mai important decât vă imaginați în forma fizică pe care o aveți și, nu în ultimul rând, pe iubirea și liniștea pe care mi-o oferă familia.

Ei sunt veșnica mea sursă de energie și bună dispoziție, de la ei reușesc mereu să mă încarc cu mult optimism și să îmi duc la îndeplinire toate planurile”, a mai scris Anca atunci pe Facebook.

„Am două mese pe zi, evit carnea și dulciurile și încerc să le înlocuiesc cu legume, fructe și diverse semințe. Merg la sală, iar masajul este singurul lux pe care mi-l permit cu regularitate de mai bine de opt ani!”, spunea Anca Serea în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *