Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Totul despre Andra, juratul de la „Românii au talent”, sezonul 11. „Familia mi-a fost alături în fiecare pas”

Andra este o altă vedetă de la masa juriului la „Românii au talent”, sezonul 11, alături de Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu. Este una dintre cele mai iubite artiste din România. Artista este căsătorită cu Cătălin Măruță și au împreună doi copii.

S-a lansat în muzică la 14 ani

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu
a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și
toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei,
cântă.

Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme înclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat.

Foto: VIVA

M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole.

Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Din 2011, Andra este jurat la „Românii au talent”, difuzat la PRO TV

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit pe 23 august 2008. Pe 16 martie 2011 Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David.

Pe data de 23 iulie 2015, Andra a adus pe lume al doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Prima emisiune pe care Andra a prezentat-o a fost concursul de karaoke „O-la-la”, de la PRO TV).

Din 2011, Andra este jurat al emisiunii „Românii au talent”, show care o emoționează la fiecare ediție. Din 2016, ea a acceptat să se afle și în juriul emisiunii „The Voice Kids”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *